E Emirhan Özen Hectopat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 14 19 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar işlemci fanı değiştirecektim lakin fanı oturtamıyorum. Resimde gösterdiğim yerleri de çıkarttım ama geri takmaya çalıştığım zaman vidalar girmiyor. Dosya Ekleri resim_2020-12-19_233301.png 150,5 KB · Görüntüleme: 108 Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2020
Arkadaşlar işlemci fanı değiştirecektim lakin fanı oturtamıyorum. Resimde gösterdiğim yerleri de çıkarttım ama geri takmaya çalıştığım zaman vidalar girmiyor.
Slolden Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 347 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #2 Arka plaka düşmüştür tahminimce arkayı kontrol etseniz iyi olur.
Ahmet Kayra Hectopat Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 267 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #3 İşlemciyi sen mi çıkardın, yoksa işlemcisiz montaj mı yapmaya çalışıyorsun ? Çünkü görselde işlemci yok.
İşlemciyi sen mi çıkardın, yoksa işlemcisiz montaj mı yapmaya çalışıyorsun ? Çünkü görselde işlemci yok.
Slolden Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 347 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #4 Ahmet Kayra dedi: İşlemciyi sen mi çıkardın, yoksa işlemcisiz montaj mı yapmaya çalışıyorsun ? Çünkü görselde işlemci yok. Genişletmek için tıkla... Görsel tahminimce anakartın sitesinden alınmış. O yüzden yok.
Ahmet Kayra dedi: İşlemciyi sen mi çıkardın, yoksa işlemcisiz montaj mı yapmaya çalışıyorsun ? Çünkü görselde işlemci yok. Genişletmek için tıkla... Görsel tahminimce anakartın sitesinden alınmış. O yüzden yok.
Ahmet Kayra Hectopat Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 267 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #5 @Slolden eğer sitesinden alındıysa senin dediğinden başka bir seçenek yok hocam. Arka plakayı kontrol et.
@Slolden eğer sitesinden alındıysa senin dediğinden başka bir seçenek yok hocam. Arka plakayı kontrol et.