Q qfs Femtopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #1 Merhaba işlemci fanımda biraz toz var ve ses çıkarıyor çok yüksek değil rahatsız etmiyor ama bu bilgisayara zarar verir mi?
Merhaba işlemci fanımda biraz toz var ve ses çıkarıyor çok yüksek değil rahatsız etmiyor ama bu bilgisayara zarar verir mi?
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 15.031 Makaleler 1 Çözümler 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #2 Soğutma performansında düşüklük yaratıp sisteminin aşırı sıcakta çok uzun süre çalışması bir ihtimal zarar verebilir.
Soğutma performansında düşüklük yaratıp sisteminin aşırı sıcakta çok uzun süre çalışması bir ihtimal zarar verebilir.
Mertcan39 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 1.620 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik 8 Eylül 2023 #3 CPU sıcaklığı kritik seviyede değilse zarar vermez.
Efsane2512 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 1.450 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri No.1 - Koyu Siyah 03:00 ────────────● ∞ ⇆ㅤ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ↻ Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #4 Ben kürdanla demirin arasını 5 dakikada temizlemiştim, oyun oynarken bir bakmışsın 90 derece, bir kürdan için CPU'yu tehlikeye atma.
Ben kürdanla demirin arasını 5 dakikada temizlemiştim, oyun oynarken bir bakmışsın 90 derece, bir kürdan için CPU'yu tehlikeye atma.
Q qfs Femtopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #5 Mertcan39 dedi: CPU sıcaklığı kritik seviyede değilse zarar vermez. Genişletmek için tıkla... Sicaklık normal sıcak değil.
Mertcan39 dedi: CPU sıcaklığı kritik seviyede değilse zarar vermez. Genişletmek için tıkla... Sicaklık normal sıcak değil.