Merhaba. İşlemci fanını söktüm daha önce takmıştım ama hiçbir şekilde vida anakarta girmiyor. Vida yalama değil yaylı vidalar bastırsamda girmiyor ki videolarda adam rahat şekilde çevirip bastırmadan sokuyor video çekip atabilirim. Teşekkürler.
Öncelikle hangi işlemci, hangi ana kart ve hangi fandan bahsettiğinizi detaylıca belirtirseniz daha rahat yardımcı olunabilir. Fotoğraf da çekebilirsiniz 3 5 tane detaylı.
Alt braket yok gorunuyor, vidalar o braket uzerindeki yerlere oturuyor o olmadan takamazsin, ek olarak vidalari capraz degil de sira sira vidalayinca da bu olabiliyor.
Cevaplardan dolayı herkese teşekkür ederim evet bu benim aptallığım evet bu plaka var yerinden çıkmış Ben de bu plaka nereden çıktı diye düşünüyordum demek ki fazla parçaymış dedim
elbette ki vidanın diğer tarafı gireceği bir yer olmalı ancak kasada kocaman boşluk olduğu için alla alla bu nasıl vida nasıl yani düşüyordum..
2.5 saattir boşa kürek çeker gibi boşa vida döndürdüm plakayı söylemeseniz artık sabaha kadar çevirirdim.Bi ara hırsa geldim elime şarjlı matkabı aldım onla boşa döndürmeye başladım artık torna vidayı anakarta sokmak üzereydim tekrar teşekkür ederim herkese
ve bu sitenin güzelliği başka sorumda olmuştu bir soru sorunca patır patır herkesten cevap anında geliyor