alicanius Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 159 19 Ağustos 2020 #1 2 Tanesi kolayca oturuyor ama 2 tanesi daha oturmuyor. Nasıl oturtabilirim fanı?
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 19 Ağustos 2020 #2 Fotoğraf alabilir miyiz? Artı 0 Eksi
Ek01000 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Birmingham Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #3 Kasanızın arka kapağını açın, anakartınızın altında bulunan plaka düşmüştür tahminimce. Onu destekleyerek tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
Kasanızın arka kapağını açın, anakartınızın altında bulunan plaka düşmüştür tahminimce. Onu destekleyerek tekrar deneyin.
KS KS alicanius Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 159 19 Ağustos 2020 #4 Bugün bilgisayarcıya götürtüp tam taktırmıştım ama eski işlemciye taktı şimdi nasıl fanını takabilirim? Yeni işlemciye. Artı 0 Eksi
Bugün bilgisayarcıya götürtüp tam taktırmıştım ama eski işlemciye taktı şimdi nasıl fanını takabilirim? Yeni işlemciye.
Ek01000 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Birmingham Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #5 alicanius dedi: Bugün bilgisayarcıya götürtüp tam taktırmıştım ama eski işlemciye taktı şimdi nasıl fanını takabilirim? Yeni işlemciye. Genişletmek için tıkla... Sadece kasanızın arka kapağını açın. Göreceksiniz plakayı zaten. Artı 0 Eksi
alicanius dedi: Bugün bilgisayarcıya götürtüp tam taktırmıştım ama eski işlemciye taktı şimdi nasıl fanını takabilirim? Yeni işlemciye. Genişletmek için tıkla... Sadece kasanızın arka kapağını açın. Göreceksiniz plakayı zaten.
M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 19 Ağustos 2020 #6 alicanius dedi: Bugün bilgisayarcıya götürtüp tam taktırmıştım ama eski işlemciye taktı şimdi nasıl fanını takabilirim? Yeni işlemciye. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşın dediği gibi fotoğraf atarsanız yardımcı olmaya çalışırız.Stok fan mı takmaya çalışıyorsunuz? Artı 0 Eksi
alicanius dedi: Bugün bilgisayarcıya götürtüp tam taktırmıştım ama eski işlemciye taktı şimdi nasıl fanını takabilirim? Yeni işlemciye. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşın dediği gibi fotoğraf atarsanız yardımcı olmaya çalışırız.Stok fan mı takmaya çalışıyorsunuz?
KS KS alicanius Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 159 19 Ağustos 2020 #7 Mustafafnt dedi: Hocam arkadaşın dediği gibi fotoğraf atarsanız yardımcı olmaya çalışırız. Stok fan mı takmaya çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Intel stok fan aynn. vidalı değil bacaklı hani 1 dk Artı 0 Eksi
Mustafafnt dedi: Hocam arkadaşın dediği gibi fotoğraf atarsanız yardımcı olmaya çalışırız. Stok fan mı takmaya çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Intel stok fan aynn. vidalı değil bacaklı hani 1 dk
M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 19 Ağustos 2020 #8 Aşağıdaki videoda açıklıyor fanın nasıl takılcağını. Intel'in stok fanını takmak çok kolay. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Aşağıdaki videoda açıklıyor fanın nasıl takılcağını. Intel'in stok fanını takmak çok kolay. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS alicanius Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 159 20 Ağustos 2020 #9 İzledimde o videoları kırık falanda yok anlatabilecek olan var mı? Fanı takmadan önce sıkıştırmamız mı lazım? Son düzenleme: 20 Ağustos 2020 Artı 0 Eksi
İzledimde o videoları kırık falanda yok anlatabilecek olan var mı? Fanı takmadan önce sıkıştırmamız mı lazım?