esercim Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.243 Çözümler 6 20 Nisan 2021 #1 İşlemci fanı yavaş dönüyor bu sebeple boşta 40 derecelere çıkıyor. Termal macunu değiştirdim, bloğu temizledim. BIOS'tan belki düzelir ancak BIOS'a da hiçbir tuşla giremiyorum. Keza egzoz fanı da aşırı yavaş dönüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2021
İşlemci fanı yavaş dönüyor bu sebeple boşta 40 derecelere çıkıyor. Termal macunu değiştirdim, bloğu temizledim. BIOS'tan belki düzelir ancak BIOS'a da hiçbir tuşla giremiyorum. Keza egzoz fanı da aşırı yavaş dönüyor.
Yusufdmrk Decapat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 391 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #11 MSI afterbunner ile fan hızını arttırabilirsin ama bence gerek yok. Artı 0 Eksi
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 16 20 Nisan 2021 #12 esercim dedi: Oyunda 55'i geçmiyor. Başlangıçta ki ekran çok hızlı geçiyor bazen hiç gelmiyor anakart- H81M-S2V Genişletmek için tıkla... Hocam Windows'tan hızlı başlatmayı kapatın. Artı 0 Eksi
esercim dedi: Oyunda 55'i geçmiyor. Başlangıçta ki ekran çok hızlı geçiyor bazen hiç gelmiyor anakart- H81M-S2V Genişletmek için tıkla... Hocam Windows'tan hızlı başlatmayı kapatın.
KS KS esercim Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.243 Çözümler 6 20 Nisan 2021 #13 Arıcan dedi: Hocam Windows'tan hızlı başlatmayı kapatın. Genişletmek için tıkla... öyle bir ayar yok hocam Artı 0 Eksi
Arıcan dedi: Hocam Windows'tan hızlı başlatmayı kapatın. Genişletmek için tıkla... öyle bir ayar yok hocam
PabIo Escobar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2017 Mesajlar 1.528 Çözümler 4 20 Nisan 2021 #14 esercim dedi: Oyunda 55 i geçmiyor. Genişletmek için tıkla... Elini kasaya koyduğun zaman ısınmıyorsa sorun yok. İşlemciler akıllıdır, kendini ne zaman hızlandıracağını bilirler. esercim dedi: Başlangıçta ki ekran çok hızlı geçiyor bazen hiç gelmiyor. Anakart- H81M-S2V Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı açma tuşuna bastığın an ard arda F2 tuşuna bas bırak. BIOS gelene kadar. Sonra buradan rapor ver. Artı 0 Eksi
esercim dedi: Oyunda 55 i geçmiyor. Genişletmek için tıkla... Elini kasaya koyduğun zaman ısınmıyorsa sorun yok. İşlemciler akıllıdır, kendini ne zaman hızlandıracağını bilirler. esercim dedi: Başlangıçta ki ekran çok hızlı geçiyor bazen hiç gelmiyor. Anakart- H81M-S2V Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı açma tuşuna bastığın an ard arda F2 tuşuna bas bırak. BIOS gelene kadar. Sonra buradan rapor ver.
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 16 20 Nisan 2021 #15 esercim dedi: Öyle bir ayar yok hocam. Genişletmek için tıkla... Var hocam Windows 10 Hızlı Başlat Seçeneğini Devre Dışı Bırakma - Technopat Artı 0 Eksi
esercim dedi: Öyle bir ayar yok hocam. Genişletmek için tıkla... Var hocam Windows 10 Hızlı Başlat Seçeneğini Devre Dışı Bırakma - Technopat
KS KS esercim Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.243 Çözümler 6 20 Nisan 2021 #16 PabIo Escobar dedi: Elini kasaya koyduğun zaman ısınmıyorsa sorun yok. İşlemciler akıllıdır, kendini ne zaman hızlandıracağını bilirler. Bilgisayarı açma tuşuna bastığın an ard arda F2 tuşuna bas bırak. BIOS gelene kadar. Sonra buradan rapor ver. Genişletmek için tıkla... hemen deniyorum PabIo Escobar dedi: Elini kasaya koyduğun zaman ısınmıyorsa sorun yok. İşlemciler akıllıdır, kendini ne zaman hızlandıracağını bilirler. Bilgisayarı açma tuşuna bastığın an ard arda F2 tuşuna bas bırak. BIOS gelene kadar. Sonra buradan rapor ver. Genişletmek için tıkla... olmadı Son düzenleme: 20 Nisan 2021 Artı 0 Eksi
PabIo Escobar dedi: Elini kasaya koyduğun zaman ısınmıyorsa sorun yok. İşlemciler akıllıdır, kendini ne zaman hızlandıracağını bilirler. Bilgisayarı açma tuşuna bastığın an ard arda F2 tuşuna bas bırak. BIOS gelene kadar. Sonra buradan rapor ver. Genişletmek için tıkla... hemen deniyorum PabIo Escobar dedi: Elini kasaya koyduğun zaman ısınmıyorsa sorun yok. İşlemciler akıllıdır, kendini ne zaman hızlandıracağını bilirler. Bilgisayarı açma tuşuna bastığın an ard arda F2 tuşuna bas bırak. BIOS gelene kadar. Sonra buradan rapor ver. Genişletmek için tıkla... olmadı