O OnatKara Centipat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 6 5 Nisan 2020 #1 Merhaba ben eski kullanmadığım Intel işlemci fanını bilgisayarı harici soğutmak için yani normal fan olarak kullanabilir miyim?
Merhaba ben eski kullanmadığım Intel işlemci fanını bilgisayarı harici soğutmak için yani normal fan olarak kullanabilir miyim?
E emirhandkk Ziyaretçi 5 Nisan 2020 #2 Bakır bölümü sökerek kullanabilirsiniz ama ne kadar etkili olur bilemiyorum.
barış karaduman Centipat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 58 5 Nisan 2020 #3 eğer öyle yaparsan işlemcin aşırı ısınır ve bu sistemi zorlayan oyunlarda sistemin kapanmasına neden olur
eğer öyle yaparsan işlemcin aşırı ısınır ve bu sistemi zorlayan oyunlarda sistemin kapanmasına neden olur
luci666 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 2.035 Çözümler 14 5 Nisan 2020 #4 Maksimum 10 liralık bir fandır. Değmez. Arka kısımda ve ön kısımda olmak üzere toplamda iki fan yeterlidir. Ön fan hava çeksin, arka fan sıcak havayı tahliye etsin yeter. Bu tarz ucuz ürünler için elektrik problemleri yaşama riskine değmez.
Maksimum 10 liralık bir fandır. Değmez. Arka kısımda ve ön kısımda olmak üzere toplamda iki fan yeterlidir. Ön fan hava çeksin, arka fan sıcak havayı tahliye etsin yeter. Bu tarz ucuz ürünler için elektrik problemleri yaşama riskine değmez.
E emirhandkk Ziyaretçi 5 Nisan 2020 #5 barış karaduman dedi: eğer öyle yaparsan işlemcin aşırı ısınır ve bu sistemi zorlayan oyunlarda sistemin kapanmasına neden olur Genişletmek için tıkla... Neden? Eski işlemcisinin fanını kullancak.
barış karaduman dedi: eğer öyle yaparsan işlemcin aşırı ısınır ve bu sistemi zorlayan oyunlarda sistemin kapanmasına neden olur Genişletmek için tıkla... Neden? Eski işlemcisinin fanını kullancak.
barış karaduman Centipat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 58 5 Nisan 2020 #6 Silinen üye dedi: Neden? Eski işlemcisinin fanını kullancak. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim ben eskisi olduğunu anlayamamışım. Eğer pozisyonunu ayarlayabilirsen tabii ki kullanırsın.
Silinen üye dedi: Neden? Eski işlemcisinin fanını kullancak. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim ben eskisi olduğunu anlayamamışım. Eğer pozisyonunu ayarlayabilirsen tabii ki kullanırsın.