S SS_EmircaN Hectopat Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 47 1 Temmuz 2020 #1 Merhabalar işlemciyi taktım ama stok fanı takmıyorum çünkü işlemcinin yanındaki vidaları sökemiyorum dönmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2020
Merhabalar işlemciyi taktım ama stok fanı takmıyorum çünkü işlemcinin yanındaki vidaları sökemiyorum dönmüyor.
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 1 Temmuz 2020 #2 Kasanın arka kapağını açın ve vida yerini kontrol edin.
Frederick Bishop Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.816 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2020 #3 SS_EmircaN dedi: Merhabalar işlemciyi taktım ama stok fanı takmıyorum çünkü işlemcinin yanındaki vidaları sökemiyorum dönmüyor. Genişletmek için tıkla... Anakart Gigabyte B450M S2H ise işlemcinin yanında ikitane blok var onları çıkarman gerekiyor.
SS_EmircaN dedi: Merhabalar işlemciyi taktım ama stok fanı takmıyorum çünkü işlemcinin yanındaki vidaları sökemiyorum dönmüyor. Genişletmek için tıkla... Anakart Gigabyte B450M S2H ise işlemcinin yanında ikitane blok var onları çıkarman gerekiyor.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 1 Temmuz 2020 #4 Vidayı yalama yaptınız sanırım. Böyle durumlarda anakartın arkasındaki parçayı sökerek çıkarabiliyordunuz yanlış hatırlamıyorsam.
Vidayı yalama yaptınız sanırım. Böyle durumlarda anakartın arkasındaki parçayı sökerek çıkarabiliyordunuz yanlış hatırlamıyorsam.
S SS_EmircaN Hectopat Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 47 1 Temmuz 2020 #5 Kayseri Mantısı dedi: Vidayı yalama yaptınız sanırım. Böyle durumlarda anakartın arkasındaki parçayı sökerek çıkarabiliyordunuz yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... bakıcam sağ olun UBerk dedi: Kasanın arka kapağını açın ve vida yerini kontrol edin. Genişletmek için tıkla... benim sorunum anakartla ilgili vidayı döndüremedim plakadaki Frederick Bishop dedi: Anakart Gigabyte B450M S2H ise işlemcinin yanında ikitane blok var onları çıkarman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... anakart msi b450m pro m2 v2
Kayseri Mantısı dedi: Vidayı yalama yaptınız sanırım. Böyle durumlarda anakartın arkasındaki parçayı sökerek çıkarabiliyordunuz yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... bakıcam sağ olun UBerk dedi: Kasanın arka kapağını açın ve vida yerini kontrol edin. Genişletmek için tıkla... benim sorunum anakartla ilgili vidayı döndüremedim plakadaki Frederick Bishop dedi: Anakart Gigabyte B450M S2H ise işlemcinin yanında ikitane blok var onları çıkarman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... anakart msi b450m pro m2 v2