Merhaba arkadaşlar,
Sistem düzgün çalışıyor fakat bugün fark ettim masa üstü PC işlemci fanı çalışmadığını fark ettim diğer fanlar PC açılır açılmaz çalışıyor fakat işlemci fanı dönmüyor? Sistem windows 11 işlemci fanının çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım?
@Henry Ford@hasuna@522223@Lykoss
Arkadaşlar oyun haricinde küçük işlerimi yapmak için kullansam olur mu? Haftaya kadar yaptıramam ve hangi fanı önerirsiniz? Hangi fanı almalıyım?
Hocam laptop olsa kesinlikle kullanmayın derdim. Mesela kendi laptopum da bir ara Windows 11 ile mi alakalı bilmiyorum fan hiçbir şekilde dönmedi (Windows 11 ile alakası olduğunu düşünüyorum çünkü fan biosta çalışıyordu ayrıca restart atınca düzeldi zaten.). YouTube'da video izlerken sıcaklıklara bakayım dedim 101-102 derecelere gelmişti. Masaüstünde yorum yapamayacağım. İşlemcinin max sıcaklığına bakın. Arkadaşın dediği gibi kontrol edin sürekli.
Yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim bir arkadaşta yedek varmış hemen değiştirdik @hasuna@Henry Ford@522223@Lykoss
Şansa bakın ki arkadaş da yedek bir fan varmış PC'yi toplarken beraber toplamıştık o da yedek bir tane bulmuş ve saklamış
@Henry Ford@hasuna@522223@Lykoss
Arkadaşlar oyun haricinde küçük işlerimi yapmak için kullansam olur mu? Haftaya kadar yaptıramam ve hangi fanı önerirsiniz? Hangi fanı almalıyım?