Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.471 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 25 Nisan 2018 #11 Oğuz Oda dedi: Bir sorum daha var kablolardan tutup çekmeye çalışsam bi zarar gelir mi Genişletmek için tıkla... Hayır sakın deneme kullanılmaz hale getirirsin. Oğuz Oda dedi: ben o kahverengi yerden tutup çekmeye çalısıyor musum Genişletmek için tıkla... Dediğinden birşey anlamadım. Kahverengi bölgeye tutup mu çekiyordun onu mu demek istedin?
Oğuz Oda dedi: Bir sorum daha var kablolardan tutup çekmeye çalışsam bi zarar gelir mi Genişletmek için tıkla... Hayır sakın deneme kullanılmaz hale getirirsin. Oğuz Oda dedi: ben o kahverengi yerden tutup çekmeye çalısıyor musum Genişletmek için tıkla... Dediğinden birşey anlamadım. Kahverengi bölgeye tutup mu çekiyordun onu mu demek istedin?
Oğuz Oda Kilopat Katılım 5 Mayıs 2015 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2018 #12 Murat5038 dedi: Hayır sakın deneme kullanılmaz hale getirirsin. Dediğinden birşey anlamadım. Kahverengi bölgeye tutup mu çekiyordun onu mu demek istedin? Genişletmek için tıkla... yani demek istediğim şey kahverengi yeri kabloyla bütün sanıyordum halbuki ayrıymış
Murat5038 dedi: Hayır sakın deneme kullanılmaz hale getirirsin. Dediğinden birşey anlamadım. Kahverengi bölgeye tutup mu çekiyordun onu mu demek istedin? Genişletmek için tıkla... yani demek istediğim şey kahverengi yeri kabloyla bütün sanıyordum halbuki ayrıymış