ümit234 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #11 Ömerrrrrr dedi: Arka plakayı iyicene ittirin anakarta yapıştırın. Fanın vidalarına biraz kuvvet uygulayarak deneyin olmuyor mu öyle de Genişletmek için tıkla... açdım arkasını bastırdım siyah şeye yani brakete fanada bastırdım ama vidalar dönmüyor yalama olmuş galiba
Ömerrrrrr dedi: Arka plakayı iyicene ittirin anakarta yapıştırın. Fanın vidalarına biraz kuvvet uygulayarak deneyin olmuyor mu öyle de Genişletmek için tıkla... açdım arkasını bastırdım siyah şeye yani brakete fanada bastırdım ama vidalar dönmüyor yalama olmuş galiba
Ömerrrrrr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.259 Makaleler 3 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #12 ümit234 dedi: açdım arkasını bastırdım siyah şeye yani brakete fanada bastırdım ama vidalar dönmüyor yalama olmuş galiba Genişletmek için tıkla... Bilgim yok hocam o zaman maalesef ya umarım başka biri yardımcı olabilir
ümit234 dedi: açdım arkasını bastırdım siyah şeye yani brakete fanada bastırdım ama vidalar dönmüyor yalama olmuş galiba Genişletmek için tıkla... Bilgim yok hocam o zaman maalesef ya umarım başka biri yardımcı olabilir