2 231561 Gigapat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 5.223 Makaleler 1 Çözümler 348 25 Mart 2021 #11 Han Meydan dedi: Abi ben BIOS ayarlarından nasıl sıfırlarım? Yardımcı olmak istiyorsan Instagram adresim hanmeydann abi lütfen destek ol işlemci 105 dereceye çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açmalısınız. 7 Senelik konuyu uyandırmanın manası yok.
Han Meydan dedi: Abi ben BIOS ayarlarından nasıl sıfırlarım? Yardımcı olmak istiyorsan Instagram adresim hanmeydann abi lütfen destek ol işlemci 105 dereceye çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açmalısınız. 7 Senelik konuyu uyandırmanın manası yok.
C cengshb Yoctopat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2021 #12 Han Meydan dedi: Abi ben BIOS ayarlarından nasıl sıfırlarım? Yardımcı olmak istiyorsan Instagram adresim hanmeydann abi lütfen destek ol işlemci 105 dereceye çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Al benden de o kadar 6 ay askere gittim gelfim PC 5-10'dı calısıp kapanıyor işlemci 95 derece ısınıyor.
Han Meydan dedi: Abi ben BIOS ayarlarından nasıl sıfırlarım? Yardımcı olmak istiyorsan Instagram adresim hanmeydann abi lütfen destek ol işlemci 105 dereceye çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Al benden de o kadar 6 ay askere gittim gelfim PC 5-10'dı calısıp kapanıyor işlemci 95 derece ısınıyor.