İşlemci fiyatları yakınlarda düşer mi?

Şundan 2 ay önce çok güzel fiyatlar varken şimdi gittikçe arttığını görüyorum. Her gün belki bir sürpriz indirim çıkar diye araştırmadayım.

Sürpriz indirim gözükmüyor hatta dolar artışta olduğu için zam bekleniyor.

Ancak bazı firmaların özel günleri var o günlerde indirim olabilir.

Mesela İH Cuma günü, İtopya haftasonu indirim yapıyor.

İtopya'nın hiç işlemci indirimi yaptığını görmedim.

Bir tanesine denk gelsem kaçırmayacağım ama şans işte.

Turistlerin getirdiği döviz sayesinde dolar kuru fazla oynamadan sabit kaldı.

Dolar kuru sabit kalınca, firmaların baz aldığı sabit kur düştü. Haliyle bileşenleri kampanya adı altında sattılar. İnsanlar bir nebze olsun sistem topladılar.

Güncel durumda dolar yükseliyor. Firmalar kuru olması gerekenden %20-30 daha yüksek hesap edip satış yapıyorlar. Sabah 300₺ olan ürünün akşam 320₺ olmasının nedeni bu.

Yakın zamanda fiyatların düşeceğini sanmıyorum.

Cuma günü İncehesap sitesine bakın onun dışında sürpriz indirim gözükmüyor.
Öneri için teşekkürler, bakacağım.

Faiz yine düştü dolar yine uçar gibi. Ne alıyorsanız alın şimdi bence.
Genellikle herkes düşmeyeceğini hatta artacağını düşünüyor. Öyleyse 100-150 kar etmek için beklenmez.

İntelin Fiyatları asla düşmez.
Yeni işlemci çıkartmış olsa bile, yeni işlemcisini çok ucuz ve %50 gibi performanslı üretmiş olsa bile Eski İşlemcide indirim yapmaz. Eski işlemciye muhalefet olmasın diyede yeni işlemciyi pahalı satar. Amerikan Kafası ve Marka Gurur..

AMD ise yaptığı açıklamada zaten işlemcilerini ucuza sattığını belirtiyor.
Piyasayı tamamen ele geçirdiğinde yine ucuz işlemci satarlar. Dünyayı 2.2ghz e muhtaç etmezler. Teknolojiyi esirgemiyorlar.

Döviz konusunda ise Fiyatlar yine düşmez. Dolar düşsede, Firmalar yukarda arkadaşın dediği gibi "İndirim Yaptık" yalanı ile ürün satarlar. Stok eritmeye dayalı indirim yaparlar. Netten ürün çok satar, iade çok gelir indirim yaparlar. İade ürünleri elden çıkartırlar. Nette bu tür şikayetler var. Sıfır alığı Ekran Kartı tırnakları çok fazla sök tak yapılmış ve aşınmış ürünler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…