OguzGn Kilopat Katılım 29 Eylül 2017 Mesajlar 166 Çözümler 1 2 Nisan 2021 #11 Taha Başar Coşkun dedi: Çok dalgalanıyor ısı video attım 54e kadar düşüyor bir de kasanın fanları en yavaşta ondan da öyle. Genişletmek için tıkla... Cinebench R23 testi yapar mısın işlemciye nasıl bir tepki verecek. Ayrıca sogutmanı sök tekrar güzel bir şekilde tak. Tam oturmamış olabilir.
Taha Başar Coşkun dedi: Çok dalgalanıyor ısı video attım 54e kadar düşüyor bir de kasanın fanları en yavaşta ondan da öyle. Genişletmek için tıkla... Cinebench R23 testi yapar mısın işlemciye nasıl bir tepki verecek. Ayrıca sogutmanı sök tekrar güzel bir şekilde tak. Tam oturmamış olabilir.
T Taha Başar Coşkun Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 254 Çözümler 1 2 Nisan 2021 #12 OguzGn dedi: Cinebench R23 testi yapar mısın işlemciye nasıl bir tepki verecek. Ayrıca sogutmanı sök tekrar güzel bir şekilde tak. Tam oturmamış olabilir. Genişletmek için tıkla... hemen yapıp yolluyorum isterseniz bende ısı ölçer var onunla şu anda kaç derece ölçebilirim olduğu kadar tabi OguzGn dedi: Cinebench R23 testi yapar mısın işlemciye nasıl bir tepki verecek. Ayrıca sogutmanı sök tekrar güzel bir şekilde tak. Tam oturmamış olabilir. Genişletmek için tıkla... 9001 multi core 1243 single core puanı aldım Son düzenleme: 2 Nisan 2021
OguzGn dedi: Cinebench R23 testi yapar mısın işlemciye nasıl bir tepki verecek. Ayrıca sogutmanı sök tekrar güzel bir şekilde tak. Tam oturmamış olabilir. Genişletmek için tıkla... hemen yapıp yolluyorum isterseniz bende ısı ölçer var onunla şu anda kaç derece ölçebilirim olduğu kadar tabi OguzGn dedi: Cinebench R23 testi yapar mısın işlemciye nasıl bir tepki verecek. Ayrıca sogutmanı sök tekrar güzel bir şekilde tak. Tam oturmamış olabilir. Genişletmek için tıkla... 9001 multi core 1243 single core puanı aldım