A AYDINBEY.01 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #1 Yeni aldığım SSD'yi taktım ve PC açılmadı. İşlemcimin altının karardığını gördüm. İşlemciyi daha yeni almıştım. Garantiye göndersem ne derler? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2021
Yeni aldığım SSD'yi taktım ve PC açılmadı. İşlemcimin altının karardığını gördüm. İşlemciyi daha yeni almıştım. Garantiye göndersem ne derler?
B BeleşciBabo Picopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 235 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #2 AYDINBEY.01 dedi: Yeni aldığım SSD'yi taktım ve PC açılmadı. İşlemcimin altının karardığını gördüm. İşlemciyi daha yeni almıştım. Garantiye göndersem ne derler? Genişletmek için tıkla... Garantiye götürsen ya aldığın işlemcinin yarı fiyatını öderler yada tamir ederler. Artı 0 Eksi
AYDINBEY.01 dedi: Yeni aldığım SSD'yi taktım ve PC açılmadı. İşlemcimin altının karardığını gördüm. İşlemciyi daha yeni almıştım. Garantiye göndersem ne derler? Genişletmek için tıkla... Garantiye götürsen ya aldığın işlemcinin yarı fiyatını öderler yada tamir ederler.
M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.558 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 16 Mart 2021 #3 AYDINBEY.01 dedi: Yeni aldığım SSD'yi taktım ve PC açılmadı. İşlemcimin altının karardığını gördüm. İşlemciyi daha yeni almıştım. Garantiye göndersem ne derler? Genişletmek için tıkla... Psu marka modeli nedir. Belki o yüzden olmuştur. Artı 0 Eksi
AYDINBEY.01 dedi: Yeni aldığım SSD'yi taktım ve PC açılmadı. İşlemcimin altının karardığını gördüm. İşlemciyi daha yeni almıştım. Garantiye göndersem ne derler? Genişletmek için tıkla... Psu marka modeli nedir. Belki o yüzden olmuştur.
KS KS A AYDINBEY.01 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #4 Muhammet 64 dedi: Psu marka modeli nedir. Belki o yüzden olmuştur. Genişletmek için tıkla... Gamepower 500 80+ 500w öyle biseydi hocam. BeleşciBabo dedi: Garantiye götürsen ya aldığın işlemcinin yarı fiyatını öderler yada tamir ederler. Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam benlik birşey olduğunu düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
Muhammet 64 dedi: Psu marka modeli nedir. Belki o yüzden olmuştur. Genişletmek için tıkla... Gamepower 500 80+ 500w öyle biseydi hocam. BeleşciBabo dedi: Garantiye götürsen ya aldığın işlemcinin yarı fiyatını öderler yada tamir ederler. Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam benlik birşey olduğunu düşünmüyorum.