Gardenia Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #1 E5700 işlemci mi Q9550 ile değiştirdim. GeForce Experience'da gözüküyor ama bilgisayar özelliklerinde gözükmüyor. MSI Afterburner'de isimi gözüküyor ama 2 çekirdek gözüküyor, nasıl düzelir? (sıfırlama dışında) Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2021
E5700 işlemci mi Q9550 ile değiştirdim. GeForce Experience'da gözüküyor ama bilgisayar özelliklerinde gözükmüyor. MSI Afterburner'de isimi gözüküyor ama 2 çekirdek gözüküyor, nasıl düzelir? (sıfırlama dışında)
Onizuka Hectopat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 259 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #2 BIOS güncel mi ? Bu tarz durumlar genelde BIOS güncellemesi ile çözülüyor.
Gardenia Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #3 Onizuka dedi: BIOS güncel mi? Bu tarz durumlar genelde BIOS güncellemesi ile çözülüyor. Genişletmek için tıkla... Evet zaten eski kart güncellemiştim.
Onizuka dedi: BIOS güncel mi? Bu tarz durumlar genelde BIOS güncellemesi ile çözülüyor. Genişletmek için tıkla... Evet zaten eski kart güncellemiştim.
Onizuka Hectopat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 259 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #4 Gardenia dedi: Evet zaten eski kart güncellemiştim. Genişletmek için tıkla... Peki BIOS'tan "intel virtualization technology" ayarını açık ise kapatıp, kapalı ise açıp tekrar bi dener misin ?
Gardenia dedi: Evet zaten eski kart güncellemiştim. Genişletmek için tıkla... Peki BIOS'tan "intel virtualization technology" ayarını açık ise kapatıp, kapalı ise açıp tekrar bi dener misin ?