M Mokkaside Kilopat Katılım 23 Temmuz 2016 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2019 #1 12V işlemci güç kablosu ve girişi yandı güç kaynagı veya anakart ölmüş müdür? Bu pinler değiştirilebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2019
12V işlemci güç kablosu ve girişi yandı güç kaynagı veya anakart ölmüş müdür? Bu pinler değiştirilebilir mi?
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.642 Makaleler 21 Çözümler 97 22 Ocak 2019 #2 Hayır anakart çöp oldu. PSU'dan emin değilim.
AreYouOkey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2018 Mesajlar 2.043 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2019 #3 Bence lehimler yenilenerek tekrar denenebilir. Ama onermem sorunun nerdeyse olduğu belli değil. Yanmissa mutlaka bir kısa devre vardır. Dediğim gibi denemeden direk cop olmuş diyemeyiz.
Bence lehimler yenilenerek tekrar denenebilir. Ama onermem sorunun nerdeyse olduğu belli değil. Yanmissa mutlaka bir kısa devre vardır. Dediğim gibi denemeden direk cop olmuş diyemeyiz.
M Mokkaside Kilopat Katılım 23 Temmuz 2016 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2019 #4 FalconPolat dedi: Hayır anakart çöp oldu. PSU'dan emin değilim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya götürdüm güç kaynaginın da anakartın da uçlarını değiştirdi tek sorun ekranın çözünürlügü düştü
FalconPolat dedi: Hayır anakart çöp oldu. PSU'dan emin değilim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya götürdüm güç kaynaginın da anakartın da uçlarını değiştirdi tek sorun ekranın çözünürlügü düştü
AreYouOkey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2018 Mesajlar 2.043 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2019 #5 Mokkaside dedi: Bilgisayarcıya götürdüm güç kaynaginın da anakartın da uçlarını değiştirdi tek sorun ekranın çözünürlügü düştü Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey olmaması gerek. Ekran kartı driverini yukleyin düzelir.
Mokkaside dedi: Bilgisayarcıya götürdüm güç kaynaginın da anakartın da uçlarını değiştirdi tek sorun ekranın çözünürlügü düştü Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey olmaması gerek. Ekran kartı driverini yukleyin düzelir.
M Mokkaside Kilopat Katılım 23 Temmuz 2016 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2019 #6 Her şey güncel format attın biosu sıfırladım biosu güncelledim hala düzelmedi AreYouOkey dedi: Öyle bir şey olmaması gerek. Ekran kartı driverini yukleyin düzelir. Genişletmek için tıkla...
Her şey güncel format attın biosu sıfırladım biosu güncelledim hala düzelmedi AreYouOkey dedi: Öyle bir şey olmaması gerek. Ekran kartı driverini yukleyin düzelir. Genişletmek için tıkla...
AreYouOkey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2018 Mesajlar 2.043 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2019 #7 Mokkaside dedi: Her şey güncel format attın biosu sıfırladım biosu güncelledim hala düzelmedi Genişletmek için tıkla... Ekran kartı vs tamamen düzgün olarak takılı mi ?
Mokkaside dedi: Her şey güncel format attın biosu sıfırladım biosu güncelledim hala düzelmedi Genişletmek için tıkla... Ekran kartı vs tamamen düzgün olarak takılı mi ?
M Mokkaside Kilopat Katılım 23 Temmuz 2016 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2019 #8 Evet her şey takılı AreYouOkey dedi: Ekran kartı vs tamamen düzgün olarak takılı mi ? Genişletmek için tıkla...
Evet her şey takılı AreYouOkey dedi: Ekran kartı vs tamamen düzgün olarak takılı mi ? Genişletmek için tıkla...
AreYouOkey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2018 Mesajlar 2.043 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2019 #9 Mokkaside dedi: Evet her şey takılı Genişletmek için tıkla... Goruntu ayarlarından çözünürlük yükseltmeyi denedin mi ?
Mokkaside dedi: Evet her şey takılı Genişletmek için tıkla... Goruntu ayarlarından çözünürlük yükseltmeyi denedin mi ?
M Mokkaside Kilopat Katılım 23 Temmuz 2016 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2019 #10 AreYouOkey dedi: Goruntu ayarlarından çözünürlük yükseltmeyi denedin mi ? Genişletmek için tıkla... Sorun orda önerilen çözünürlük 1366dan 1024e düştü ayrıca bios ekraninda da çözünürlük düşüşü var
AreYouOkey dedi: Goruntu ayarlarından çözünürlük yükseltmeyi denedin mi ? Genişletmek için tıkla... Sorun orda önerilen çözünürlük 1366dan 1024e düştü ayrıca bios ekraninda da çözünürlük düşüşü var