PSU'yu OCCT testine soktum. 15 dakikadır açık şu an bir problem yok ama ekran kartı TDP değeri 175 W ve şu an 170-175 kullanıyor. Ama işlemci 65W TDP değeri varken 46.5 sabit şu an oynama yok. Bu normal mi bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Çok drop yiyorum sorunun belki PSU'dan olabileceğini düşündüğüm için sormak istedim.
İşlemcinin PL2 limitindeki Turbo Time Limiti aşılmış ve 45 W olan PL1 limitine düşmüş, ısınmayı önlemek için PL2 değerinde duracağı sürenin bir sınırı var. Bir sorun değil, önlem. Kaldırabilirsin istersen bu TTL'yi ThrottleStop'tan ama gerek yok.
İşlemcinin PL2 limitindeki Turbo Time Limiti aşılmış ve 45 W olan PL1 limitine düşmüş, ısınmayı önlemek için PL2 değerinde duracağı sürenin bir sınırı var. Bir sorun değil, önlem. Kaldırabilirsin istersen bu TTL'yi ThrottleStop'tan ama gerek yok.
6 aydır sebebini bilmediğim bir problemden ötürü drop yiyorum. SSD çok ısınıyordu SSD değiştirdim problem hala devam ediyor eskisi kadar olmasa da. Şu an aldığım SSD de çok soğuk çalışmıyor aslında ama bu kadar kötü olmaması lazım değil mi ya?
İşlemci sıcaklığı veya gücü sebebiyle gibi de durmuyor problem. PSU'nuz sorunlu olabilir çünkü sabit 45W çekerken 78 derecede drop yaşatacak sorunlarınız olmamalı. İsterseniz biraz ısınmayı göze alıp Turbo Time Limit'i kaldırıp kontrol edin.
İşlemci sıcaklığı veya gücü sebebiyle gibi de durmuyor problem. PSU'nuz sorunlu olabilir çünkü sabit 45W çekerken 78 derecede drop yaşatacak sorunlarınız olmamalı. İsterseniz biraz ısınmayı göze alıp Turbo Time Limit'i kaldırıp kontrol edin.
Hocam direkt Undervoltu desteklemeyebilir ama orada bahsettiğim işlemleri desteklemesi lazım, ben yine de CPU sebepli olduğunu düşünmüyorum ama denemek lazım tabi.
Hocam direkt Undervoltu desteklemeyebilir ama orada bahsettiğim işlemleri desteklemesi lazım, ben yine de CPU sebepli olduğunu düşünmüyorum ama denemek lazım tabii.
@ubiiyy 5600 genelde yük altında 100W kadar güç tüketimine kadar çıkıyor. Sizin değerler düşük bu yüzden kararsız çalışıyor olabilir. BIOS ayarlarını sıfırlayıp deneyin. Soğutucun nedir?