Furkanksk2 Femtopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #1 İşlemci güç yönetimi böyle hızını ayarlayamıyorum maalesef, yardımcı olur musunuz?
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #2 BIOS güncelleyin. Windows güncellemelerini yapın ve önceden var mıydı?
Furkanksk2 Femtopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #3 JakerT4 dedi: BIOS güncelleyin. Windows güncellemelerini yapın ve önceden var mıydı? Genişletmek için tıkla... önceden vardı bi sabah uyandım yok oldu işlemci hızıma bakıyorum görev yöneticisinden sürekli sabit 3.50 gösteriyo pc çok ısınmaya başlıyor anlamıyorum yarcımdı olabilecek kimse yokmu
JakerT4 dedi: BIOS güncelleyin. Windows güncellemelerini yapın ve önceden var mıydı? Genişletmek için tıkla... önceden vardı bi sabah uyandım yok oldu işlemci hızıma bakıyorum görev yöneticisinden sürekli sabit 3.50 gösteriyo pc çok ısınmaya başlıyor anlamıyorum yarcımdı olabilecek kimse yokmu