dengeliHangi güç planını dengeli mi performans mı kullanıyorsunuz?
Isınma çok fazla. O zaman %70-%80 arasına çekiyorum. Güç tasarrufu moduna alınca performans kaybı yaşamaz mıyım ?Isınma var ise en yüksek %80 en düşük %5 olmalı.
Çünkü:
Sağ altta pil simgesi var ona tıklarsanız 3 seçenek çıkacaktır. Pil tasarrufu - en yüksek performans gibi seçenekler. Eğer %85 olursa işlemci turboyu kapatmaz ve siz güç tasarrufuna alsanız bile işlemci turboya geçecektir. Ama eğer %80 e alıp güç tasarrufuna aldığınız zaman işlemci turboyu kapatacak ve ısı düşüşü olacaktır.
---------------
Ne demek istediğimi görev yöneticisi açın performans sekmesinden GHz kontrol ederek işlemleri yapın sonuç bariz şekilde çıkacaktır.
Sıcak değerini ölçmedim ama çok fazla ısınıyor.Sistem özellikleriniz ve sıcaklık değerleri nedir?
Sıcaklık değerlerinizi bilmeden yorum yapamayız. MSI Afterburner ile oyun içinde sıcaklık ve kullanım verilerini paylaşın.Sıcak değerini ölçmedim ama çok fazla ısınıyor.
En yüksek performans için kaça almalıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.