Falconus Kilopat Katılım 8 Şubat 2019 Mesajlar 710 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #11 sentiusz dedi: Park Control ile bir değere sabitleyebilirsiniz. Bu kısımda 3. sekmeyi "Enabled" yapın. Ardından yüzdelik çubukla ayarlayıp Apply tuşuna bastığınızda sağ tarafta hız görünecek. Oradan istediğiniz hıza getirebilirsiniz. Eki Görüntüle 1132043 Genişletmek için tıkla... Maalesef değişmiyor 2.50 GHz gözüküyor oynuyorum etki yok. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2021
sentiusz dedi: Park Control ile bir değere sabitleyebilirsiniz. Bu kısımda 3. sekmeyi "Enabled" yapın. Ardından yüzdelik çubukla ayarlayıp Apply tuşuna bastığınızda sağ tarafta hız görünecek. Oradan istediğiniz hıza getirebilirsiniz. Eki Görüntüle 1132043 Genişletmek için tıkla... Maalesef değişmiyor 2.50 GHz gözüküyor oynuyorum etki yok.
sentiusz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 1.357 Çözümler 4 8 Ağustos 2021 #12 Falconus dedi: Maalesef değişmiyor 2.50 GHz gözüküyor oynuyorum etki yok. Genişletmek için tıkla... Oynadıktan sonra apply tuşuna basıyorsunuz değil mi?
Falconus dedi: Maalesef değişmiyor 2.50 GHz gözüküyor oynuyorum etki yok. Genişletmek için tıkla... Oynadıktan sonra apply tuşuna basıyorsunuz değil mi?
Falconus Kilopat Katılım 8 Şubat 2019 Mesajlar 710 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2021 #13 sentiusz dedi: Oynadıktan sonra apply tuşuna basıyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet basıyorum 2.50 ghz sabit oynama yok
sentiusz dedi: Oynadıktan sonra apply tuşuna basıyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet basıyorum 2.50 ghz sabit oynama yok