İos lahmacunu Picopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 577 Çözümler 1 Yer EL PROFOSÖR SERGİO ile Silikon fabrikasında 21 Şubat 2021 #1 İşlemci yongasındaki her şey transisatörlerden oluşuyor ama zarda çekirdek, PCI-e lines, cache gibi birimler var. Bunları nasıl ayırıyorlar? Bu cache olarak olucak, bu çekirdek olacak gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2021
İşlemci yongasındaki her şey transisatörlerden oluşuyor ama zarda çekirdek, PCI-e lines, cache gibi birimler var. Bunları nasıl ayırıyorlar? Bu cache olarak olucak, bu çekirdek olacak gibi.
Çözüm ItsAllGoodman 21 Şubat 2021 Hepsi kağıt üzerinde transistörlerin birleşmesinden oluşuyor olabilir fakat görevlerini belirleyen içindeki yazılım/programlamadır diye düşünüyorum.
Hepsi kağıt üzerinde transistörlerin birleşmesinden oluşuyor olabilir fakat görevlerini belirleyen içindeki yazılım/programlamadır diye düşünüyorum.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.160 Makaleler 3 Çözümler 194 21 Şubat 2021 #2 Hepsi kağıt üzerinde transistörlerin birleşmesinden oluşuyor olabilir fakat görevlerini belirleyen içindeki yazılım/programlamadır diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi Çözüm
Hepsi kağıt üzerinde transistörlerin birleşmesinden oluşuyor olabilir fakat görevlerini belirleyen içindeki yazılım/programlamadır diye düşünüyorum.