Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.686 Çözümler 26 1 Nisan 2023 #11 MR.Sentinus dedi: Arctic MX4 termal macun sahtesi çok yaygınmış. 2. sahte gibi duruyor araştırdım sahtesi ile orijinalini ve 2.de scan vb yazıyor 1000$. Kutu vb orijinalinde uzun böyle. Pardon 1000$ ne anlama geliyor anlamadım ama Trendyol'daki orijinaldir umarım. Genişletmek için tıkla... Vallahi bilmiyorum sadece MX4 iyi diyorlar o yüzden önerdim.
MR.Sentinus dedi: Arctic MX4 termal macun sahtesi çok yaygınmış. 2. sahte gibi duruyor araştırdım sahtesi ile orijinalini ve 2.de scan vb yazıyor 1000$. Kutu vb orijinalinde uzun böyle. Pardon 1000$ ne anlama geliyor anlamadım ama Trendyol'daki orijinaldir umarım. Genişletmek için tıkla... Vallahi bilmiyorum sadece MX4 iyi diyorlar o yüzden önerdim.
MR.Sentinus Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 424 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #12 Arctic Arctıc Ar Actcp00031b Mx-4 4g Spatulalı Yüksek Perf. Termal Macun Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL aldım. Spatula olmadan deneyeceğim. Spatula ne olur ne olmaz diye kalsın.
Arctic Arctıc Ar Actcp00031b Mx-4 4g Spatulalı Yüksek Perf. Termal Macun Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL aldım. Spatula olmadan deneyeceğim. Spatula ne olur ne olmaz diye kalsın.