İşlemci için 400 TL fan önerileri

Yuşa kadir gür

Centipat
İşlemcim Ryzen 5 3600 stok fanı ile CS:GO'da sabah 90 derceyi gördüm. Ben de fan almaya karar verdim, kafamda iki tane fan var. Arasında kaldım.
Arctic Freezer 34E-Sports Duo ve MSI GG Core Frozr S. Hangisi daha iyidir ya da 400 TL'ye kadar daha iyisi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcim Ryzen 5 3600 stok fanı ile CS:GO'da sabah 90 derceyi gördüm. Ben de fan almaya karar verdim, kafamda iki tane fan var. Arasında kaldım.
Arctic Freezer 34E-Sports Duo ve MSI GG Core Frozr S. Hangisi daha iyidir ya da 400 TL'ye kadar daha iyisi var mı?
Selamlar. Güçlü 6 Bakir Kanallı 3 Kırmızı Fanlı Ramtech X6 Cpu Fan - n11.com. kesinlikle 160 tl ye alınabilecek en iyi soğutucudur daha iyisi varsa görmedim (abartı olarak söylemiyorum cidden görmedim). 6 bakır borulu soğutucudur. Aliexpresste vergi dahil 192 tl öyle bişi. Türkiye de de var mı diye merak ettim ve n11 de buldum. Pişman olmazsınız

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı