Şimşek Abuzer Femtopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2022 #1 Merhaba, işlemciyi Custom sıvı soğutma ile soğutmak için en ucuz parçalar/kitler hangileridir? Thermaltake Pacific C240 DDC Custom Sıvı Soğutma Kiti Thermaltake Pacific C240 DDC Custom Sıvı Soğutma Kiti fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr Bunu buldum şu anlık en ucuz. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2022
Merhaba, işlemciyi Custom sıvı soğutma ile soğutmak için en ucuz parçalar/kitler hangileridir? Thermaltake Pacific C240 DDC Custom Sıvı Soğutma Kiti Thermaltake Pacific C240 DDC Custom Sıvı Soğutma Kiti fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr Bunu buldum şu anlık en ucuz.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.746 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2022 #2 İşlemciye custom sıvı soğutma yapmak gereksiz. Kapalı devre bir sıvı soğutma al geç. Custom sıvı soğutma yapma hayalin varsa ekran kartına yap.
İşlemciye custom sıvı soğutma yapmak gereksiz. Kapalı devre bir sıvı soğutma al geç. Custom sıvı soğutma yapma hayalin varsa ekran kartına yap.
SkyGTR Kilopat Katılım 13 Aralık 2018 Mesajlar 122 21 Ağustos 2022 #3 Buna bu kadar para vermeye ne gerek var ki
Şimşek Abuzer Femtopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #4 Lütfen custom sıvı soğutmaya gerek yok zor felan demeyin zaten merakımdan soruyorum şimdilik öyle bir projem yok. Ekran kartı dahil ne kadar olur bloğuyla?
Lütfen custom sıvı soğutmaya gerek yok zor felan demeyin zaten merakımdan soruyorum şimdilik öyle bir projem yok. Ekran kartı dahil ne kadar olur bloğuyla?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.746 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #5 Çok fazla custom sıvı soğutma markası var. Hepsini parça parça indirimlerden almak mümkün. Normalde custom denilince akla gelen tek marka vardır: EK Onun da fiyatı ortada. Ucuz çözümler için de Bykski ve Alseye markalarının kitleri mevcut. Ama rezervuarda mecburen kaliteli alman gerek. Yani ne kadar Çinli markalardan oluşan bir custom kiti dizersen diz, en ucuz 6.000 TL. Ekran kartı işin içine dahil olursa en az 12.000 TL.
Çok fazla custom sıvı soğutma markası var. Hepsini parça parça indirimlerden almak mümkün. Normalde custom denilince akla gelen tek marka vardır: EK Onun da fiyatı ortada. Ucuz çözümler için de Bykski ve Alseye markalarının kitleri mevcut. Ama rezervuarda mecburen kaliteli alman gerek. Yani ne kadar Çinli markalardan oluşan bir custom kiti dizersen diz, en ucuz 6.000 TL. Ekran kartı işin içine dahil olursa en az 12.000 TL.