Eyup228 Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #1 Anakart b75m-a İşlemci i5 3570 İşlemcimin fanı bir süredir sesli çalışıyor. Ona yeni fan almak istiyorum ama pek bilgili değilim. Belki yeni soğutma alırım bilmiyorum. Dikey soğutma kullanıyorum.
İşlemcimin fanı bir süredir sesli çalışıyor. Ona yeni fan almak istiyorum ama pek bilgili değilim. Belki yeni soğutma alırım bilmiyorum. Dikey soğutma kullanıyorum.
Jaavei Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 1.830 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Hatay 12 Ocak 2022 #2 Amazon.com.tr
Eyup228 Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2022 #3 Jaavei dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Amazon Prime etkin değil çok uzun sürede ulaşır elime Amazon Prime etkin olan bir soğutma tercih etmek isterim. Amazon.com.tr Böyle bir ürün buldum markası da kötü değil biraz fan modeli iyi olsun ses çıkarmasın. Sizce bu nasıl bir ürün?
Jaavei dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Amazon Prime etkin değil çok uzun sürede ulaşır elime Amazon Prime etkin olan bir soğutma tercih etmek isterim. Amazon.com.tr Böyle bir ürün buldum markası da kötü değil biraz fan modeli iyi olsun ses çıkarmasın. Sizce bu nasıl bir ürün?