Ahmet_8 Centipat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #1 Ryzen 5 5600 işlemcili bir bilgisayar alacağım stock fan kullanmak istemediğim için aşağı da linkini verdiğim 2 fandan birini kullanacağım hangisini önerirsiniz? Bilgisayar Parçaları - Game Garaj GameGaraj ile anakart, işlemci, ekran kartı, RAM, kasa, SSD, PSU ve soğutma sistemleri gibi bilgisayar parçalarında performansı zirveye taşıyın. www.gamegaraj.com DF DarkAir Plus Kule Tipi 2xFanlı ARGB İşlemci Soğutucu - Game Garaj DF DarkAir Plus Kule Tipi 2xFanlı ARGB İşlemci Soğutucu, En İyi Fiyat Ve Taksit Seçenekleri İle GameGaraj'da !!! www.gamegaraj.com
Ryzen 5 5600 işlemcili bir bilgisayar alacağım stock fan kullanmak istemediğim için aşağı da linkini verdiğim 2 fandan birini kullanacağım hangisini önerirsiniz? Bilgisayar Parçaları - Game Garaj GameGaraj ile anakart, işlemci, ekran kartı, RAM, kasa, SSD, PSU ve soğutma sistemleri gibi bilgisayar parçalarında performansı zirveye taşıyın. www.gamegaraj.com DF DarkAir Plus Kule Tipi 2xFanlı ARGB İşlemci Soğutucu - Game Garaj DF DarkAir Plus Kule Tipi 2xFanlı ARGB İşlemci Soğutucu, En İyi Fiyat Ve Taksit Seçenekleri İle GameGaraj'da !!! www.gamegaraj.com
3re3n Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 779 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #2 ID-COOLING SE-224-XTS Kule Tipi İşlemci Soğutucu ID-COOLING SE-224-XTS Siyah Kule tipi işlemci soğutucu sipariş ekranı www.gelbura.com
ID-COOLING SE-224-XTS Kule Tipi İşlemci Soğutucu ID-COOLING SE-224-XTS Siyah Kule tipi işlemci soğutucu sipariş ekranı www.gelbura.com
tatarramazan321 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #3 Ben zamanında Snowman almıştım gayet memnunum T6 modeline bakabilirsin. Bütçen varsa daha iyilerine yönelebilirsin.
Ben zamanında Snowman almıştım gayet memnunum T6 modeline bakabilirsin. Bütçen varsa daha iyilerine yönelebilirsin.
Ahmet_8 Centipat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #4 tatarramazan321 dedi: Ben zamanında Snowman almıştım gayet memnunum T6 modeline bakabilirsin. Bütçen varsa daha iyilerine yönelebilirsin. Genişletmek için tıkla... @tatarramazan321 sistemi daha satın almadım bu 2 fandan birini birini takacağım sistemi alırken verilen diğer seçenekler bütçeyi aşıyor. 3re3n dedi: ID-COOLING SE-224-XTS Kule Tipi İşlemci Soğutucu ID-COOLING SE-224-XTS Siyah Kule tipi işlemci soğutucu sipariş ekranı www.gelbura.com Genişletmek için tıkla... Sistemi alırken verilen bütçeme uygun seçenekler bu 2 fan onlardan birini önerirseniz çok iyi olur.
tatarramazan321 dedi: Ben zamanında Snowman almıştım gayet memnunum T6 modeline bakabilirsin. Bütçen varsa daha iyilerine yönelebilirsin. Genişletmek için tıkla... @tatarramazan321 sistemi daha satın almadım bu 2 fandan birini birini takacağım sistemi alırken verilen diğer seçenekler bütçeyi aşıyor. 3re3n dedi: ID-COOLING SE-224-XTS Kule Tipi İşlemci Soğutucu ID-COOLING SE-224-XTS Siyah Kule tipi işlemci soğutucu sipariş ekranı www.gelbura.com Genişletmek için tıkla... Sistemi alırken verilen bütçeme uygun seçenekler bu 2 fan onlardan birini önerirseniz çok iyi olur.