Ahmet_8 Centipat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #1 Ryzen 5 5600 işlemcili bir bilgisayar alacağım stock fan kullanmak istemediğim için aşağı da linkini verdiğim 2 fandan birini kullanacağım hangisini önerirsiniz? DF TWISTER ARGB 120mm DX120 v2.6 Sıvı Soğutma - Game Garaj DF TWISTER ARGB 120mm DX120 v2.6 Sıvı Soğutma, RGB aydınlatmalı 12cm fanlı işlemci soğutucusu en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'Da ! www.gamegaraj.com DF DarkAir Plus Kule Tipi 2xFanlı ARGB İşlemci Soğutucu - Game Garaj DF DarkAir Plus Kule Tipi 2xFanlı ARGB İşlemci Soğutucu, En İyi Fiyat Ve Taksit Seçenekleri İle GameGaraj'da !!! www.gamegaraj.com
Ryzen 5 5600 işlemcili bir bilgisayar alacağım stock fan kullanmak istemediğim için aşağı da linkini verdiğim 2 fandan birini kullanacağım hangisini önerirsiniz? DF TWISTER ARGB 120mm DX120 v2.6 Sıvı Soğutma - Game Garaj DF TWISTER ARGB 120mm DX120 v2.6 Sıvı Soğutma, RGB aydınlatmalı 12cm fanlı işlemci soğutucusu en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'Da ! www.gamegaraj.com DF DarkAir Plus Kule Tipi 2xFanlı ARGB İşlemci Soğutucu - Game Garaj DF DarkAir Plus Kule Tipi 2xFanlı ARGB İşlemci Soğutucu, En İyi Fiyat Ve Taksit Seçenekleri İle GameGaraj'da !!! www.gamegaraj.com
3re3n Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 779 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #2 ID-COOLING SE-224-XTS Kule Tipi İÅlemci SoÄutucu ID-COOLING SE-224-XTS Siyah Kule tipi iÅlemci soÄutucu sipariÅ ekranı www.gelbura.com
ID-COOLING SE-224-XTS Kule Tipi İÅlemci SoÄutucu ID-COOLING SE-224-XTS Siyah Kule tipi iÅlemci soÄutucu sipariÅ ekranı www.gelbura.com
tatarramazan321 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #3 Ben zamanında Snowman almıştım gayet memnunum T6 modeline bakabilirsin. Bütçen varsa daha iyilerine yönelebilirsin.
Ben zamanında Snowman almıştım gayet memnunum T6 modeline bakabilirsin. Bütçen varsa daha iyilerine yönelebilirsin.
Ahmet_8 Centipat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #4 tatarramazan321 dedi: Ben zamanında Snowman almıştım gayet memnunum T6 modeline bakabilirsin. Bütçen varsa daha iyilerine yönelebilirsin. Genişletmek için tıkla... @tatarramazan321 sistemi daha satın almadım bu 2 fandan birini birini takacağım sistemi alırken verilen diğer seçenekler bütçeyi aşıyor. 3re3n dedi: ID-COOLING SE-224-XTS Kule Tipi İÅlemci SoÄutucu ID-COOLING SE-224-XTS Siyah Kule tipi iÅlemci soÄutucu sipariÅ ekranı www.gelbura.com Genişletmek için tıkla... Sistemi alırken verilen bütçeme uygun seçenekler bu 2 fan onlardan birini önerirseniz çok iyi olur.
tatarramazan321 dedi: Ben zamanında Snowman almıştım gayet memnunum T6 modeline bakabilirsin. Bütçen varsa daha iyilerine yönelebilirsin. Genişletmek için tıkla... @tatarramazan321 sistemi daha satın almadım bu 2 fandan birini birini takacağım sistemi alırken verilen diğer seçenekler bütçeyi aşıyor. 3re3n dedi: ID-COOLING SE-224-XTS Kule Tipi İÅlemci SoÄutucu ID-COOLING SE-224-XTS Siyah Kule tipi iÅlemci soÄutucu sipariÅ ekranı www.gelbura.com Genişletmek için tıkla... Sistemi alırken verilen bütçeme uygun seçenekler bu 2 fan onlardan birini önerirseniz çok iyi olur.