İncecik bir katman yapsan yeterli. Soğan zarı kadar diye geçer literatürümüzeVe artı olarak ne kadar kullanılmalı daha önce hiç sürmedim.
Artics MX4 veya Zalman ZM-STC8 bakabilirsin. (Artics için güvenilir satıcılardan alışveriş yap, üçüne beşine bakma.)
İncecik bir katman yapsan yeterli. Soğan zarı kadar diye geçer literatürümüze![]()
Arctic için güvenilir satıcılardan alışveriş yap
Bunu önerir misiniz?
![]()
Cooler Master Mastergel Pro V2 Termal Macun Mgy-zosg-n15m-r3 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Cooler Master Mastergel Pro V2 Termal Macun Mgy-zosg-n15m-r3 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bunu önerir misiniz?
![]()
Cooler Master Mastergel Pro V2 Termal Macun Mgy-zosg-n15m-r3 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Cooler Master Mastergel Pro V2 Termal Macun Mgy-zosg-n15m-r3 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Peki son bir soru soracağım. Ben bilgisayarı alalı yaklaşık 8 ay oluyor. Sizce macunu değiştirmeli miyim?
9W/mk iyi bir değer. Öneririm.Bunu önerir misiniz?
![]()
Genellikle 6 ayda bir veya yılda bir yapılır zaten.Peki son bir soru soracağım. Ben bilgisayarı alalı yaklaşık 8 ay oluyor. Sizce macunu değiştirmeli miyim?
Evet bu da iyi bir macundur.
8 aylık süre boyunca kullanılan macunun kalitesine ve sıcaklık değerlerinize bağlı. Bazı macunlar 1 sene gider bazıları 3 ay.
9W/mk iyi bir değer. Öneririm.
Genellikle 6 ayda bir veya yılda bir yapılır zaten.
Eğer sıcaklıkların artmaya başladıysa bekleme bile![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.