RaYmN Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 902 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2021 #1 Merhaba. Benim 100 TL bütçem en iyi termal macun hangisidir? Ve artı olarak ne kadar kullanılmalı daha önce hiç sürmedim.
Merhaba. Benim 100 TL bütçem en iyi termal macun hangisidir? Ve artı olarak ne kadar kullanılmalı daha önce hiç sürmedim.
2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 9 Kasım 2021 #2 Artic MX4 veya Zalman Zm-Stc8 bakabilirsin. (Artic için güvenilir satıcılardan alışveriş yap, üçüne beşine bakma.) RaYmN dedi: Ve artı olarak ne kadar kullanılmalı daha önce hiç sürmedim. Genişletmek için tıkla... İncecik bir katman yapsan yeterli. Soğan zarı kadar diye geçer literatürümüze
Artic MX4 veya Zalman Zm-Stc8 bakabilirsin. (Artic için güvenilir satıcılardan alışveriş yap, üçüne beşine bakma.) RaYmN dedi: Ve artı olarak ne kadar kullanılmalı daha önce hiç sürmedim. Genişletmek için tıkla... İncecik bir katman yapsan yeterli. Soğan zarı kadar diye geçer literatürümüze
RaYmN Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 902 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2021 #3 286313 dedi: Artics MX4 veya Zalman ZM-STC8 bakabilirsin. (Artics için güvenilir satıcılardan alışveriş yap, üçüne beşine bakma.) İncecik bir katman yapsan yeterli. Soğan zarı kadar diye geçer literatürümüze Genişletmek için tıkla... Bunu önerir misiniz? Cooler Master Mastergel Pro V2 Termal Macun Mgy-zosg-n15m-r3 Fiyatı, Yorumları - Trendyol Cooler Master Mastergel Pro V2 Termal Macun Mgy-zosg-n15m-r3 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
286313 dedi: Artics MX4 veya Zalman ZM-STC8 bakabilirsin. (Artics için güvenilir satıcılardan alışveriş yap, üçüne beşine bakma.) İncecik bir katman yapsan yeterli. Soğan zarı kadar diye geçer literatürümüze Genişletmek için tıkla... Bunu önerir misiniz? Cooler Master Mastergel Pro V2 Termal Macun Mgy-zosg-n15m-r3 Fiyatı, Yorumları - Trendyol Cooler Master Mastergel Pro V2 Termal Macun Mgy-zosg-n15m-r3 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Sir Benjamin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 17.330 Makaleler 10 Çözümler 167 Daha fazla Sistem Özellikleri -Red Devil RX 6600 XT -R5 3600 (4.4GHz 1.225v) -TUF B550M-E Wi-Fi -Ballistix 2x8 3200C16 -A2000 500GB -Gammaxx L240 V2 RGB -MB511 ARGB + MWE 650 Bronze V2 TUF VG249Q1R 165Hz 1ms K55 Pro XT Basilisk V2 BlackShark V2 X Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2021 #4 286313 dedi: Arctic için güvenilir satıcılardan alışveriş yap Genişletmek için tıkla... Teknobiyotik şu anda güvenebileceklerinin en iyisi. MX-4 güzel macundur. Bezelye tanesi kadar sürün yeterli. Fazlası zarar.
286313 dedi: Arctic için güvenilir satıcılardan alışveriş yap Genişletmek için tıkla... Teknobiyotik şu anda güvenebileceklerinin en iyisi. MX-4 güzel macundur. Bezelye tanesi kadar sürün yeterli. Fazlası zarar.
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.713 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2021 #5 RaYmN dedi: Bunu önerir misiniz? Cooler Master Mastergel Pro V2 Termal Macun Mgy-zosg-n15m-r3 Fiyatı, Yorumları - Trendyol Cooler Master Mastergel Pro V2 Termal Macun Mgy-zosg-n15m-r3 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Öneririm.
RaYmN dedi: Bunu önerir misiniz? Cooler Master Mastergel Pro V2 Termal Macun Mgy-zosg-n15m-r3 Fiyatı, Yorumları - Trendyol Cooler Master Mastergel Pro V2 Termal Macun Mgy-zosg-n15m-r3 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Öneririm.
RaYmN Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 902 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2021 #6 Peki son bir soru soracağım. Ben bilgisayarı alalı yaklaşık 8 ay oluyor. Sizce macunu değiştirmeli miyim?
Peki son bir soru soracağım. Ben bilgisayarı alalı yaklaşık 8 ay oluyor. Sizce macunu değiştirmeli miyim?
Sir Benjamin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 17.330 Makaleler 10 Çözümler 167 Daha fazla Sistem Özellikleri -Red Devil RX 6600 XT -R5 3600 (4.4GHz 1.225v) -TUF B550M-E Wi-Fi -Ballistix 2x8 3200C16 -A2000 500GB -Gammaxx L240 V2 RGB -MB511 ARGB + MWE 650 Bronze V2 TUF VG249Q1R 165Hz 1ms K55 Pro XT Basilisk V2 BlackShark V2 X Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2021 #7 RaYmN dedi: Bunu önerir misiniz? Cooler Master Mastergel Pro V2 Termal Macun Mgy-zosg-n15m-r3 Fiyatı, Yorumları - Trendyol Cooler Master Mastergel Pro V2 Termal Macun Mgy-zosg-n15m-r3 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Evet bu da iyi bir macundur. RaYmN dedi: Peki son bir soru soracağım. Ben bilgisayarı alalı yaklaşık 8 ay oluyor. Sizce macunu değiştirmeli miyim? Genişletmek için tıkla... 8 aylık süre boyunca kullanılan macunun kalitesine ve sıcaklık değerlerinize bağlı. Bazı macunlar 1 sene gider bazıları 3 ay.
RaYmN dedi: Bunu önerir misiniz? Cooler Master Mastergel Pro V2 Termal Macun Mgy-zosg-n15m-r3 Fiyatı, Yorumları - Trendyol Cooler Master Mastergel Pro V2 Termal Macun Mgy-zosg-n15m-r3 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Evet bu da iyi bir macundur. RaYmN dedi: Peki son bir soru soracağım. Ben bilgisayarı alalı yaklaşık 8 ay oluyor. Sizce macunu değiştirmeli miyim? Genişletmek için tıkla... 8 aylık süre boyunca kullanılan macunun kalitesine ve sıcaklık değerlerinize bağlı. Bazı macunlar 1 sene gider bazıları 3 ay.
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.584 Makaleler 3 Çözümler 66 9 Kasım 2021 #8 ARCTIC ACTCP00002B ARCTIC ACTCP00002B Termal Macun, MX-4 (4g) Çok Renkli Standart : Amazon.com.tr: Bilgisayar ARCTIC ACTCP00002B ARCTIC ACTCP00002B Termal Macun, MX-4 (4g) Çok Renkli Standart : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Satıcı da Amazon.
ARCTIC ACTCP00002B ARCTIC ACTCP00002B Termal Macun, MX-4 (4g) Çok Renkli Standart : Amazon.com.tr: Bilgisayar ARCTIC ACTCP00002B ARCTIC ACTCP00002B Termal Macun, MX-4 (4g) Çok Renkli Standart : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Satıcı da Amazon.
2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 9 Kasım 2021 #9 RaYmN dedi: Bunu önerir misiniz? Cooler Master Mastergel Pro V2 Termal Macun Mgy-zosg-n15m-r3 Fiyatı, Yorumları - Trendyol Cooler Master Mastergel Pro V2 Termal Macun Mgy-zosg-n15m-r3 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... 9W/mk iyi bir değer. Öneririm. Yanlış bilmiyorsam; Artic 8.5W/mk Zalman 8.3W/mk RaYmN dedi: Peki son bir soru soracağım. Ben bilgisayarı alalı yaklaşık 8 ay oluyor. Sizce macunu değiştirmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Genellikle 6 ayda bir veya yılda bir yapılır zaten. Eğer sıcaklıkların artmaya başladıysa bekleme bile
RaYmN dedi: Bunu önerir misiniz? Cooler Master Mastergel Pro V2 Termal Macun Mgy-zosg-n15m-r3 Fiyatı, Yorumları - Trendyol Cooler Master Mastergel Pro V2 Termal Macun Mgy-zosg-n15m-r3 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... 9W/mk iyi bir değer. Öneririm. Yanlış bilmiyorsam; Artic 8.5W/mk Zalman 8.3W/mk RaYmN dedi: Peki son bir soru soracağım. Ben bilgisayarı alalı yaklaşık 8 ay oluyor. Sizce macunu değiştirmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Genellikle 6 ayda bir veya yılda bir yapılır zaten. Eğer sıcaklıkların artmaya başladıysa bekleme bile
RaYmN Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 902 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2021 #10 Sir Benjamin dedi: Evet bu da iyi bir macundur. 8 aylık süre boyunca kullanılan macunun kalitesine ve sıcaklık değerlerinize bağlı. Bazı macunlar 1 sene gider bazıları 3 ay. Genişletmek için tıkla... AMD Wraith Prism soğutucusunda mevcut gelen macun. 286313 dedi: 9W/mk iyi bir değer. Öneririm. Genellikle 6 ayda bir veya yılda bir yapılır zaten. Eğer sıcaklıkların artmaya başladıysa bekleme bile Genişletmek için tıkla... Sizin attığınız Zalman marka macun mu daha iyidir yoksa benim attığım Cooler Master marka olan mı?
Sir Benjamin dedi: Evet bu da iyi bir macundur. 8 aylık süre boyunca kullanılan macunun kalitesine ve sıcaklık değerlerinize bağlı. Bazı macunlar 1 sene gider bazıları 3 ay. Genişletmek için tıkla... AMD Wraith Prism soğutucusunda mevcut gelen macun. 286313 dedi: 9W/mk iyi bir değer. Öneririm. Genellikle 6 ayda bir veya yılda bir yapılır zaten. Eğer sıcaklıkların artmaya başladıysa bekleme bile Genişletmek için tıkla... Sizin attığınız Zalman marka macun mu daha iyidir yoksa benim attığım Cooler Master marka olan mı?