My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.753 Çözümler 2 14 Ekim 2022 #1 Ryzen 5 5600 işlemcim ve commender G33 kasam var. Sizce işlemci için ID-Cooling SE 224 XT mi alayım yoksa Cooler Master MasterGel Pro V2 mi? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ekim 2022
Ryzen 5 5600 işlemcim ve commender G33 kasam var. Sizce işlemci için ID-Cooling SE 224 XT mi alayım yoksa Cooler Master MasterGel Pro V2 mi?
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2022 #2 Tabi ki soğutucu alınmalı. İkisi aynı yolun yolcusu değil ki. Bir de macun yerine sıvı metal öneririm. Ama dikkatli olman lazım. https://www.hepsiburada.com/thermal-grizzly-conductonaut-sivi-metal-73-w-m-k-1gr-p-HBV0000111RGZ?magaza=NanoPazar&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.16.3
Tabi ki soğutucu alınmalı. İkisi aynı yolun yolcusu değil ki. Bir de macun yerine sıvı metal öneririm. Ama dikkatli olman lazım. https://www.hepsiburada.com/thermal-grizzly-conductonaut-sivi-metal-73-w-m-k-1gr-p-HBV0000111RGZ?magaza=NanoPazar&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.16.3
Tyrus Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.623 Çözümler 8 14 Ekim 2022 #3 İkiside gayet güzel alabilirsiniz.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.841 Makaleler 1 Çözümler 44 14 Ekim 2022 #4 Mastergel Pro V2 yerine Thermal Grizzly kryonaut alabilirsin.
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.753 Çözümler 2 14 Ekim 2022 #5 Tyrus dedi: İkisi de gayet güzel alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... alp15eren dedi: MasterGel Pro V2 yerine Thermal Grizzly Kryonaut alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Benim sorduğum şey termal macun mu almalıyım yoksa soğutucu mu? Soğutucu iyi mi başka öneriniz var mı demiyorum ki. AirLife dedi: Tabii ki soğutucu alınmalı. İkisi aynı yolun yolcusu değil ki. Bir de macun yerine sıvı metal öneririm. Ama dikkatli olman lazım. https://www.hepsiburada.com/thermal-grizzly-conductonaut-sivi-metal-73-w-m-k-1gr-p-HBV0000111RGZ?magaza=NanoPazar&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.16.3 Genişletmek için tıkla... Peki bana 600 TL kaliteli soğutucu önerir misiniz?
Tyrus dedi: İkisi de gayet güzel alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... alp15eren dedi: MasterGel Pro V2 yerine Thermal Grizzly Kryonaut alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Benim sorduğum şey termal macun mu almalıyım yoksa soğutucu mu? Soğutucu iyi mi başka öneriniz var mı demiyorum ki. AirLife dedi: Tabii ki soğutucu alınmalı. İkisi aynı yolun yolcusu değil ki. Bir de macun yerine sıvı metal öneririm. Ama dikkatli olman lazım. https://www.hepsiburada.com/thermal-grizzly-conductonaut-sivi-metal-73-w-m-k-1gr-p-HBV0000111RGZ?magaza=NanoPazar&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.16.3 Genişletmek için tıkla... Peki bana 600 TL kaliteli soğutucu önerir misiniz?
J jetboy_hrn1990 Hectopat Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 1.114 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2022 #6 Soğutucu zaten alacaksınız ve bazılarından macun çıkıyor zaten.
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2022 #7 My Funny Valentine dedi: Benim sorduğum şey termal macun mu almalıyım yoksa soğutucu mu? Soğutucu iyi mi başka öneriniz var mı demiyorum ki. Peki bana 600 TL kaliteli soğutucu önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yani bu fiyata pek bulamadım da benim de kullandığım Snowman t6 Ultra önerebilirim.
My Funny Valentine dedi: Benim sorduğum şey termal macun mu almalıyım yoksa soğutucu mu? Soğutucu iyi mi başka öneriniz var mı demiyorum ki. Peki bana 600 TL kaliteli soğutucu önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yani bu fiyata pek bulamadım da benim de kullandığım Snowman t6 Ultra önerebilirim.
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.753 Çözümler 2 14 Ekim 2022 #8 AirLife dedi: Yani bu fiyata pek bulamadım da benim de kullandığım Snowman T6 Ultra önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Snowman T6 forumda çok gördüm ama Çin malı gibi duruyor ondan güvenemiyorum bir de içinde macun var mı?
AirLife dedi: Yani bu fiyata pek bulamadım da benim de kullandığım Snowman T6 Ultra önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Snowman T6 forumda çok gördüm ama Çin malı gibi duruyor ondan güvenemiyorum bir de içinde macun var mı?
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2022 #9 My Funny Valentine dedi: Snowman T6 forumda çok gördüm ama Çin malı gibi duruyor ondan güvenemiyorum bir de içinde macun var mı? Genişletmek için tıkla... Çin malı zaten. İçinde macun var. 2 seferlik idare etmişti beni.
My Funny Valentine dedi: Snowman T6 forumda çok gördüm ama Çin malı gibi duruyor ondan güvenemiyorum bir de içinde macun var mı? Genişletmek için tıkla... Çin malı zaten. İçinde macun var. 2 seferlik idare etmişti beni.
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.753 Çözümler 2 14 Ekim 2022 #10 AirLife dedi: Çin malı zaten. İçinde macun var. 2 seferlik idare etmişti beni. Genişletmek için tıkla... Sizce 150 TL bütçe arttırıp SE 224 XT mi almalıyım yoksa snoeman T6 Ultra mı?
AirLife dedi: Çin malı zaten. İçinde macun var. 2 seferlik idare etmişti beni. Genişletmek için tıkla... Sizce 150 TL bütçe arttırıp SE 224 XT mi almalıyım yoksa snoeman T6 Ultra mı?