Arkadaşlar bilgisayarıma bakım yaparken işlemci fanını söktüğümde termal macunun kurumuş olduğunu gördüm. Güzelce kolonyalı mendile temizledim ve geri yerine takıp monte ettim. Sorun şu ki aida64 ile 1 saatlik stabilize testine soktum, işlemci 98 dereceyi buldu fakat kapanmadı. Eskiden, termal macun kurumamışken stabilize testine soktuğunda işlemci 70 dereceyi zor görmüştü. Termal macunsuz kullansam bi sıkıntı yaratır mı? Birde eğer yaratırsa sorun 20 TL bütçe ile termal macun önerir misiniz?
Stok soğutucuya 30 liralık macun almanın bir mantığı yok. 50 liraya 2 ısı borulu standart bir soğutucu alınabilir, macunu ile birlikte geliyor
9 liraya CM High Performance var. Alıp işini görebilirsin.
Montaj aşamasını düzgün yapmadıktan sonra 40 liralık macunun da bir önemi yok biliyorsundur.
Stok soğutucuya 30 liralık macun almanın bir mantığı yok. 50 liraya 2 ısı borulu standart bir soğutucu alınabilir, macunu ile birlikte geliyor
9 liraya CM High Performance var. Alıp işini görebilirsin.
Montaj aşamasını düzgün yapmadıktan sonra 40 liralık macunun da bir önemi yok biliyorsundur.
Şahsen ben Intel Pentium G3220 de kullanıyorum boşta 32 yükte 55'i geçtiğini görmedim. Gerçekten bu fiyata en iyi performansı veriyor. Malzeme bol macunu olsun aparatları olsun. Tavsiye ederim