İşlemci ısınınca FPS düşer mi?

Raven1903

Decapat
Daha fazla  
Son 1 haftadır işlemcim çok ısınıyor 99 dereceyi görüyor hiç düşmüyor. Oyunlarda da performans kaybı var. Örneğin; CS2'de 130 FPS alırken şu an 50 60 FPS'lere kadar düşüyorum, hiç sabit değil FPS'im. Termal macunum da kuru termal macundan dolayı mı yapıyor?

Fanını kontrol et. Macun kuru olsa bile bu sıcaklıklara çıkmaz.

99 derece olması zaten sıra dışı bir olay termal macun değiştirmen kesinlikle gerekiyor.

Laptop mu? İşlemci nedir?

Örneğin tjmax 95 dereceyse üzerine çıktığında işlemci frekans düşürür bu da fps kaybı demektir.

Hemen termal macunu değiştir değiştirmessen o bilgisayar cidden patlar ve oyunlarda fps düşüşünün sebebi işlemci kendini soğutmak için kendi hızını kısıtlar bu yüzden fps düşer.

Fanını kontrol et. Macun kuru olsa bile bu sıcaklıklara çıkmaz.

Macun kötü durumdaysa fanın işlevi yok. Fan kötü durumdaysa termal macunun anlamı yok.

1. olarak termal macununu değiştir kuru olunca hiçbir işlevi olmaz. 2. olarak fanın tozluysa fanını temizle deneyimli değilsen bakıma götür.

Macun kötü durumdaysa fanın işlevi yok. Fan kötü durumdaysa termal macunun anlamı yok.

Macunsuz sadece fan ile oyun oynayan arkadaşım var, halada oynuyor. Ayrıca kendi kullandığım laptopumun macununu aldığımdan beri (12 yıl) yenilemedim, oyunlarda 80 dereceyi geçmiyor.

Macunsuz sadece fan ile oyun oynayan arkadaşım var, halada oynuyor. Ayrıca kendi kullandığım laptopumun macununu aldığımdan beri (12 yıl) yenilemedim, oyunlarda 80 dereceyi geçmiyor.

Köprüm var elimde satın almak ister misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…