İşlemci ısısını kaydeden program önerisi

learnage

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Her konu açtığımda biraz daha sizlere mahcup hissediyorum.
Bu yüzden tekrar ve tekrar size, sonrasında da forum yönetimine teşekkür ederek soruma geçiyorum.

Biliyorum, işlemci ısısını görebileceğimiz programlar var. Fakat ben daha spesifik bir arayıştayım.
Bilgisayarım boştayken açık kaldığı süre boyunca ısı seviyesini kaydedebilecek bir program var mı?
Sabah kalktığımda bunu incelemek istiyorum.
Sağlıcakla kalın.

Böyle bir program yok. Olsa bile işe yaramaz. termal macun eskimişse yeni sürerseniz yüksek bir farkla ısınız düşer.

Konuyu şimdi anladım: MSI Afterburner kullanabilirsiniz. Arkada açık bırakın ve yaptıklarınızı yapın, bu kısımda minimum sıcaklık, en fazla sıcaklık olmuş değerleri görebilirsiniz.

MSI AfterBurner.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selamlar. Her konu açtığımda biraz daha sizlere mahcup hissediyorum.
Bu yüzden tekrar ve tekrar size, sonrasında da forum yönetimine teşekkür ederek soruma geçiyorum.

Biliyorum, işlemci ısısını görebileceğimiz programlar var. Fakat ben daha spesifik bir arayıştayım.
Bilgisayarım boştayken açık kaldığı süre boyunca ısı seviyesini kaydedebilecek bir program var mı?
Sabah kalktığımda bunu incelemek istiyorum.
Sağlıcakla kalın.

AMD işlemci kullanıyorsanız Radeon Software'den kaydedebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Core Temp uygulamasını bilgisayarda açıp telefondan tarayıcı ile bilgisayarın durumunu görüntüleyebilirsiniz. Aynı yerel ağda bulunmak şartıyla. Geçmişi kaydetmeyecektir fakat geneli itibariyle gayet güzel uygulama.

Uygulama indirip bilgisayar performansını düşürmene gerek yok hocam. Metin belgesi ile kod yazıp (.bat) uzantılı oluşturup güncel olarak CMD'den görebilirsin.

Uygulama indirip bilgisayar performansını düşürmene gerek yok hocam. Metin belgesi ile kod yazıp (.bat) uzantılı oluşturup güncel olarak CMD'den görebilirsin.
Core Temp maksimum %1 işlemci tüketiyor. RAM kullanımı ise 15 MB dolaylarında. Performans bu durumda düşüyor ise bilgisayarı kapatıp fişini çekelim. Elektriğe yazık.

Teşekkürler arkadaşlar.
@Prime777: Zaman ayırıp görsel dahi hazırlamışsın. Sağ ol dostum.
@Measterpo: Aklımda bulunduğu iyi oldu. Teşekkür ederim <3
@kuanbey: Hayır dostum, Intel işlemci kullanıyorum. Fakat ekran kartım AMD. Ekran kartı için bakacağım hiç kurcalamamıştım oraları. Teşekkürler :D
@316332: Bu özelliği bayağı iyiymiş gerçekten. Bunu kesinlikle kullanacağım.
@Naturezzaa: Wow ! Windows komutları kullanarak bu çıktıyı almak mantıklı olabilir.
Hatta sonrasında C++'ta küçük bir program ile bahsettiğim logları oluşturabilecek
program da yazılabilir. Vaktim olsaydı keşke, artık bambaşka yerlerdeyim...
Teşekkürler dostum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı