fahhreneit Femtopat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #1 İyi soğutmayla overclock tamamen zararsız mı olur?
ServerTower Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2016 Mesajlar 1.377 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #2 fahhreneit dedi: İyi soğutmayla overclock tamamen zararsız mı olur? Genişletmek için tıkla... Tamamen demek zor ama zararlarını olabildiğince azaltırsınız.
fahhreneit dedi: İyi soğutmayla overclock tamamen zararsız mı olur? Genişletmek için tıkla... Tamamen demek zor ama zararlarını olabildiğince azaltırsınız.
Yerayay Megapat Çözüme Giden Yol Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.563 Makaleler 11 Çözümler 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #3 Ne yaparsınız yapın o işlemcinin ömrü kısalacaktır.
Quadranil1 Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 3.089 Makaleler 7 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #4 Ben sıvı soğutma ile OC yaparak 5500'ü yaklaşık 2 yıl kullandım. Herhangi bir zararını görmedim. Belki uzun kullanımda zararı olabilir bilmiyorum ama çok bir şeyi etkileyeceğini sanmam. İyi soğutursan tabi daha az riskli olacaktır.
Ben sıvı soğutma ile OC yaparak 5500'ü yaklaşık 2 yıl kullandım. Herhangi bir zararını görmedim. Belki uzun kullanımda zararı olabilir bilmiyorum ama çok bir şeyi etkileyeceğini sanmam. İyi soğutursan tabi daha az riskli olacaktır.