SuiCast Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 2.779 Makaleler 1 Çözümler 4 26 Ocak 2021 #21 Yahya Nuroğlu dedi: Çok soğuk dondum. İşlemcinin soğukluğu buralara kadar geldi. Ben de neden İstanbul'da kar yağdı diyordum meğer bundanmış. Kasaya 500 tane fan da taksanız oda sıcaklığının altına düşüremezsiniz. Ayrıca işlemciniz nedir? Genişletmek için tıkla... İ5 661. yyildirayy dedi: Bu sıcaklıklar gerçekse nasıl başardığını yazarsan seviniriz. Biz onca para verip soğutucu alıyoruz senin sıcaklık değerlerinin yanına yaklaşamıyoruz. Bizimki boşta 40 derecelerde. Genişletmek için tıkla... Snowman m.200 %130 yapıyorsun oluyor. Başkada soğutmam yok. Termal macun içinde gelen fanın.
Yahya Nuroğlu dedi: Çok soğuk dondum. İşlemcinin soğukluğu buralara kadar geldi. Ben de neden İstanbul'da kar yağdı diyordum meğer bundanmış. Kasaya 500 tane fan da taksanız oda sıcaklığının altına düşüremezsiniz. Ayrıca işlemciniz nedir? Genişletmek için tıkla... İ5 661. yyildirayy dedi: Bu sıcaklıklar gerçekse nasıl başardığını yazarsan seviniriz. Biz onca para verip soğutucu alıyoruz senin sıcaklık değerlerinin yanına yaklaşamıyoruz. Bizimki boşta 40 derecelerde. Genişletmek için tıkla... Snowman m.200 %130 yapıyorsun oluyor. Başkada soğutmam yok. Termal macun içinde gelen fanın.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #22 Genel bir durum değilmiş, video bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Genel bir durum değilmiş, video bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et