Çözüldü İşlemci kararlılık testinde 90 derece oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

JoelMiller2005

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GameBooster GB-G101B 650W kasa/İ5-13400f/Gigabyte rtx 3060/Gigabyte B660M DS3H DDR4 anakart/samsung 990 pro 2tb ssd/2×8GB = 16GB Goodram
PC bir buçuk yıldır bende. Stok soğutucu kullanıyorum ve şimdiye kadar hiç termal macun değişikliği yapmadım. Sizce termal macun değişikliğimi yapmalıyım yoksa direkt bir soğutucu mu almalıyım? Eğer termal macunsa hangi termal macunu önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yeni soğutucu alın. Stok soğutucu daha iyi macunla çok da sıcaklık düşürmeyecektir. Oyun için kullanacaksanız kararlılık testi sonucuna göre soğutucu masrafı yapmaya gerek yok. Oyunda 80 derece civarı güvenlidir ve performansı genellikle olumsuz etkilemez. Modele de bağlı bir durum.
Yeni soğutucu alın. Stok soğutucu daha iyi macunla çok da sıcaklık düşürmeyecektir. Oyun için kullanacaksanız kararlılık testi sonucuna göre soğutucu masrafı yapmaya gerek yok. Oyunda 80 derece civarı güvenlidir ve performansı genellikle olumsuz etkilemez. Modele de bağlı bir durum.

Çözüm
Hocam işlemciniz nedir ? stok soğutucuyu uzun süre kullanmamamız gerekiyor. İşlemcinizi bilmeden soğutucu ve termal macun önermemiz saçma olur.

Hocam işlemciniz nedir? Stok soğutucuyu uzun süre kullanmamamız gerekiyor. İşlemcinizi bilmeden soğutucu ve termal macun önermemiz saçma olur.

İşlemci i5-13400F

Yukarıdaki soğutucuyu aldım teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…