İnssomnia Hectopat Katılım 3 Mart 2017 Mesajlar 994 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #11 Greenville dedi: Bios ayarları çok sade. Aşırtma falan yapılmıyor. Bir laptop için bu değerler normal değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ben zaten OC yap demedim ki sana OC yaparsan iyice sıkıntı ben benim işlemcim için söyledim onu.
Greenville dedi: Bios ayarları çok sade. Aşırtma falan yapılmıyor. Bir laptop için bu değerler normal değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ben zaten OC yap demedim ki sana OC yaparsan iyice sıkıntı ben benim işlemcim için söyledim onu.
Code cleaner Hectopat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 459 Çözümler 4 10 Eylül 2022 #12 Greenville dedi: Amd ilemciye yapılmıyor. Genişletmek için tıkla... İşlemcinizi belirtmemişsiniz. Sadece bir öneri.
Greenville dedi: Amd ilemciye yapılmıyor. Genişletmek için tıkla... İşlemcinizi belirtmemişsiniz. Sadece bir öneri.
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.641 Makaleler 3 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #13 Code cleaner dedi: İşlemcinizi belirtmemişsiniz. Sadece bir öneri. Genişletmek için tıkla... Amd A9-9420.
Code cleaner dedi: İşlemcinizi belirtmemişsiniz. Sadece bir öneri. Genişletmek için tıkla... Amd A9-9420.