H Halil Ertekin Megapat Katılım 2 Kasım 2015 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2015 #1 Recep Bey'in Skylake PC toplama rehberinde görmüştüm. Bu aparata ayrı bir ücret ödeyerek nasıl sahip olabilirim? @Recep Baltaş bakabilir misiniz.
Recep Bey'in Skylake PC toplama rehberinde görmüştüm. Bu aparata ayrı bir ücret ödeyerek nasıl sahip olabilirim? @Recep Baltaş bakabilir misiniz.
Oriente Megapat Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 905 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir 3 Kasım 2015 #2 İyi anakartların içinden çıkıyor dışarıda satılıyor mu bilmiyorum.
H Halil Ertekin Megapat Katılım 2 Kasım 2015 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2015 #3 Oriente dedi: İyi anakartların içinden çıkıyor dışarıda satılıyor mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Aparatı buldum kargo ile göndericekler 1151 Pin anakarttan çıkmış 1150 Pin'e uyumlumudur.
Oriente dedi: İyi anakartların içinden çıkıyor dışarıda satılıyor mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Aparatı buldum kargo ile göndericekler 1151 Pin anakarttan çıkmış 1150 Pin'e uyumlumudur.
U umut kara Megapat Katılım 11 Ocak 2015 Mesajlar 236 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2015 #4 Çok lazımsa belki ben gönderebilirim.
Oriente Megapat Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 905 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir 9 Kasım 2015 #5 Tahminimce uyumludur.
H Halil Ertekin Megapat Katılım 2 Kasım 2015 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2015 #6 umut kara dedi: Çok lazımsa belki ben gönderebilirim. Genişletmek için tıkla... Adamla anlaşamadım belli bir ücret karşılığı sizden satın alabilirim Umut bey.
umut kara dedi: Çok lazımsa belki ben gönderebilirim. Genişletmek için tıkla... Adamla anlaşamadım belli bir ücret karşılığı sizden satın alabilirim Umut bey.
Oriente Megapat Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 905 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir 12 Kasım 2015 #7 Buna neden para veriyorsun ki çok gerekli bir parça değil ?
H Halil Ertekin Megapat Katılım 2 Kasım 2015 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2015 #8 Oriente dedi: Buna neden para veriyorsun ki çok gerekli bir parça değil ? Genişletmek için tıkla... Montaj yaparken sıfır hata olsun diye. Biraz da takıntı var ben de.
Oriente dedi: Buna neden para veriyorsun ki çok gerekli bir parça değil ? Genişletmek için tıkla... Montaj yaparken sıfır hata olsun diye. Biraz da takıntı var ben de.
U umut kara Megapat Katılım 11 Ocak 2015 Mesajlar 236 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2015 #9 Hangi ildesiniz acaba?
H Halil Ertekin Megapat Katılım 2 Kasım 2015 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2015 #10 umut kara dedi: Hangi ildesiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Umut Bey "Skylake@outlook.com.tr" adresinden haberleşelim ekleyin beni Skype'dan. Bulunduğum il Kütahya. Son düzenleme: 12 Kasım 2015
umut kara dedi: Hangi ildesiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Umut Bey "Skylake@outlook.com.tr" adresinden haberleşelim ekleyin beni Skype'dan. Bulunduğum il Kütahya.