CasualUser
Hectopat
Bilgisayara format atmadan önce Overwatch %100 işlemci kullanımı yapıyor, 2.7 GHz olması gerekirken 2.49 GHz'de takılı kalıyor fakat 50 FPS'te takılma bile olmadan çalışıyordu. Dün gece bilgisayara format attım ve bugün Overwatch oynarken sadece 1 kere işlemci %100 kullandı ve %100'e çıktığı anda 2.49 GHz'ye geri düştü. Böylece neden işlemci hızının 2.49'a düştüğünü öğrenmiş oldum. Fakat benim sorunum bu değil.
Bugün Overwatch oynarken işlemci hızı 2.6-2.7 aralarında dolaştı fakat işlemci kullanımı %61'de takılı kaldı. Şimdi düşük kullanması iyi bir şey diyeceksiniz fakat bu normal değil.
1-Bilgisayara format atmadan önce %100 idi ve 50 FPS ile çalıştırıyordu. Şimdi %61 ve 20 FPS ile çalıştırıyor.
2-ThrottleStop kullanıyorum, kullanmadığımda %50'lere düşüyor ve normalde olduğu gibi yine kasmaya devam ediyor.
3-Şimdi diyebilirsiniz; demek ki işlemci öyle kullanıyor yapabileceğin bir şey yok, fakat format atmadan önce işlemci kullanımı %100 idi fakat şu an %61'de takılı kalıyor. Dikkat edin %60'larda demiyorum direkt %61 hiç artmıyor ya da azalmıyor.
4-Ekran kartında sıkıntı yok, zaten işlemci ekran kartına darboğaz yapıyor.
İşlemci: I5-5200U
Bugün Overwatch oynarken işlemci hızı 2.6-2.7 aralarında dolaştı fakat işlemci kullanımı %61'de takılı kaldı. Şimdi düşük kullanması iyi bir şey diyeceksiniz fakat bu normal değil.
1-Bilgisayara format atmadan önce %100 idi ve 50 FPS ile çalıştırıyordu. Şimdi %61 ve 20 FPS ile çalıştırıyor.
2-ThrottleStop kullanıyorum, kullanmadığımda %50'lere düşüyor ve normalde olduğu gibi yine kasmaya devam ediyor.
3-Şimdi diyebilirsiniz; demek ki işlemci öyle kullanıyor yapabileceğin bir şey yok, fakat format atmadan önce işlemci kullanımı %100 idi fakat şu an %61'de takılı kalıyor. Dikkat edin %60'larda demiyorum direkt %61 hiç artmıyor ya da azalmıyor.
4-Ekran kartında sıkıntı yok, zaten işlemci ekran kartına darboğaz yapıyor.
İşlemci: I5-5200U
Son düzenleyen: Moderatör: