İşlemci kullanımı bir anda artıyor

Nebuchadnezzar58

Zeptopat
Daha fazla  
RAM
16GB
Anakart
H310-M PRO VDH PLUS
Arkadaşlar merhaba. Önceki bilgisayarımda kullandığım HDD'yi yeni bilgisayarıma takıp resetleyip oyun yüklemek için kullanırım.

Screenshot_10.png

Dedim ve önceki bilgisayarımdaki sorun yine karşıma çıktı. Bir işlem yapınca CPU kullanımı aşırı artıyor HDD'yi takmadan önce 3 oyun açıkken %50'si kullanılan CPU şu an LoL Client'e girerken bile %100 CPU kullanıp sonra yavaşça 30'a düşüyor. BIOS sıfırladım BIOS Update yaptım Kaspersky ve malwarebyte ile detaylı tarattım tüm bilgisayarı ve hiçbir şey çıkmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlem yapılırken 100% kullanılması normaldir ve faydalıdır sorun olması için boştayken kullanımın artması gerekmektedir.

O zaman normaldir diye düşünüyorum daha önceden de böyle bir konu açılmıştı ve olması gereken zaten budur deniyordu LOL'ü SSD'de denediniz mi?

O zaman normaldir diye düşünüyorum daha önceden de böyle bir konu açılmıştı ve olması gereken zaten budur deniyordu LoL'ü SSD'de denediniz mi?
Bu anormal bir durum user benchmark yapıyorum ve her seferinde fazla CPU kullanımı diyor ünlem içinde. Dediğim gibi bilgisayarın performansı düştü kesinlikle eskisi gibi değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı