E Enes Dogannn Hectopat Katılım 6 Haziran 2016 Mesajlar 13 25 Mayıs 2020 #1 İşlemcim, gösterdiğinden veya benim kullandığımdan daha fazla işlemci harcıyor. Yardım ederseniz çözüm için çok memnun olurum. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2020
İşlemcim, gösterdiğinden veya benim kullandığımdan daha fazla işlemci harcıyor. Yardım ederseniz çözüm için çok memnun olurum. Teşekkürler.
Kadir_m Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2016 Mesajlar 1.108 Çözümler 18 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2020 #2 Windows'un hangi sürümünü kullanıyorsun? Aynı sorunu ben de yaşıyorum, önce önemsememiştim. Hatta Afterburner'daki değerle de uyuşmuyor. Artı 0 Eksi
Windows'un hangi sürümünü kullanıyorsun? Aynı sorunu ben de yaşıyorum, önce önemsememiştim. Hatta Afterburner'daki değerle de uyuşmuyor.
KS KS E Enes Dogannn Hectopat Katılım 6 Haziran 2016 Mesajlar 13 26 Mayıs 2020 #3 Kadir_m dedi: Windows'un hangi sürümünü kullanıyorsun? Aynı sorunu ben de yaşıyorum, önce önemsememiştim. Hatta Afterburner'daki değerle de uyuşmuyor. Genişletmek için tıkla... Windows 10 Home Single Language sürümü olarak gözüküyor ve update ler tam Artı 0 Eksi
Kadir_m dedi: Windows'un hangi sürümünü kullanıyorsun? Aynı sorunu ben de yaşıyorum, önce önemsememiştim. Hatta Afterburner'daki değerle de uyuşmuyor. Genişletmek için tıkla... Windows 10 Home Single Language sürümü olarak gözüküyor ve update ler tam
Kadir_m Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2016 Mesajlar 1.108 Çözümler 18 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2020 #4 Aramaya winver yazıp bakar mısın? Eğer bu sorunun çözümünü bulursam kesinlikle paylaşacağım. Artı 0 Eksi