5harf Kilopat Katılım 15 Nisan 2019 Mesajlar 328 24 Ekim 2020 #1 Düşünsenize telefon üreticileri gibi işlemci üreticileri de çevrecilik adına soğutucuyu kutudan çıkarıyoruz diyorlarmış
Düşünsenize telefon üreticileri gibi işlemci üreticileri de çevrecilik adına soğutucuyu kutudan çıkarıyoruz diyorlarmış
Kenntacho Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 469 Çözümler 1 Yer Random. Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Ekim 2020 #2 5harf dedi: Düşünsenize telefon üreticileri gibi işlemci üreticileri de çevrecilik adına soğutucuyu kutudan çıkarıyoruz diyorlarmış Genişletmek için tıkla... MPK satılanlarda yok zaten.
5harf dedi: Düşünsenize telefon üreticileri gibi işlemci üreticileri de çevrecilik adına soğutucuyu kutudan çıkarıyoruz diyorlarmış Genişletmek için tıkla... MPK satılanlarda yok zaten.
EgeSR Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 18 24 Ekim 2020 #3 Zaten stok soğutucular çoğu modelde yetmiyor. Mecbur kaliteli sıvı-hava soğutma alıyorsun.
T TRVDehşeti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 4.653 Çözümler 14 24 Ekim 2020 #4 5harf dedi: Düşünsenize telefon üreticileri gibi işlemci üreticileri de çevrecilik adına soğutucuyu kutudan çıkarıyoruz diyorlarmış Genişletmek için tıkla... Bazı işlemciler soğutucu olmadan geliyor zaten yanlış mı biliyorum ?
5harf dedi: Düşünsenize telefon üreticileri gibi işlemci üreticileri de çevrecilik adına soğutucuyu kutudan çıkarıyoruz diyorlarmış Genişletmek için tıkla... Bazı işlemciler soğutucu olmadan geliyor zaten yanlış mı biliyorum ?
furkanbgbr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 1.542 Çözümler 32 Yer Ankara 24 Ekim 2020 #5 İntel'in stok soğutucuları pek bir işe yaramıyor zaten.
Skupluoglu Hectopat Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #6 Kenntacho dedi: MPK satılanlarda yok zaten. Genişletmek için tıkla... MPK tray ürünler genelde hazır sistemde oluyor tek satılması nadir durumlar.
Kenntacho dedi: MPK satılanlarda yok zaten. Genişletmek için tıkla... MPK tray ürünler genelde hazır sistemde oluyor tek satılması nadir durumlar.
nehikayelervar Centipat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #7 Aslında soğutulmaya çalışılan mekanik parça ve tasarımı büyük önem taşıyor. Daha küçük fakat mekanik anlamda iyi sonuç verecek bir ürün işe yaramaz mı?
Aslında soğutulmaya çalışılan mekanik parça ve tasarımı büyük önem taşıyor. Daha küçük fakat mekanik anlamda iyi sonuç verecek bir ürün işe yaramaz mı?
5harf Kilopat Katılım 15 Nisan 2019 Mesajlar 328 24 Ekim 2020 #8 @EgeSR Yine de kutudan çıkan modelleri kullanan çok var. @TRVDehşeti hiç bilmiyorum o kadar araştırmadım
@EgeSR Yine de kutudan çıkan modelleri kullanan çok var. @TRVDehşeti hiç bilmiyorum o kadar araştırmadım
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 24 Ekim 2020 #9 Üst seviye işlemcilerde yok zaten. Intel'in K serisi ve AMD'nin yeni işlemcilerinin çoğunda olmayacak.
Üst seviye işlemcilerde yok zaten. Intel'in K serisi ve AMD'nin yeni işlemcilerinin çoğunda olmayacak.