Furkan Efe
Hectopat
Daha fazla
Herkese merhaba arkadaşlar. Başlıktan da belirttiğim gibi işlemcinin macununu değiştirdikten sonra ekran kartı çalışmaz hale geldi. Yaptığım işlem sadece macun değiştirmekti ve öylede yaptım fakat ekran kartının fanları dahil dönmüyor.
Sistem bileşenleri AMD Ryzen 5 2600 işlemci, MSI RX 590 8 GB Armor ekran kartı.
Yaptığım işlemler ekran kartına elektrik gelmediğini düşünerek kablolarını değiştirdim sonuç aynı, RAM'lerin yerini değiştirdim olmadı BIOS pilini söktüm taktım yine olmadı. PC'nin güç tuşuna basınca kasa çalışıyor sadece anakartın üstünde sürekli yanan VGA ışığı hiç sönmüyor dolaysıyla ekrana görüntüde gelmiyor. Bu konuda ne yapabilirim tecrübesi olan ya da başına gelmiş olan var mı?
Sistem bileşenleri AMD Ryzen 5 2600 işlemci, MSI RX 590 8 GB Armor ekran kartı.
Yaptığım işlemler ekran kartına elektrik gelmediğini düşünerek kablolarını değiştirdim sonuç aynı, RAM'lerin yerini değiştirdim olmadı BIOS pilini söktüm taktım yine olmadı. PC'nin güç tuşuna basınca kasa çalışıyor sadece anakartın üstünde sürekli yanan VGA ışığı hiç sönmüyor dolaysıyla ekrana görüntüde gelmiyor. Bu konuda ne yapabilirim tecrübesi olan ya da başına gelmiş olan var mı?
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: