C ckaracar Ziyaretçi 28 Şubat 2013 #1 Yeni Macun Almam Gerekiyor. Bana Öneri yapabileceğiniz performanslı işlemci macunu var mı? Corsair h100i işlemci soğutucusu kullanıyorum. İyi Forumlar... Son düzenleyen: Moderatör: 28 Şubat 2013
Yeni Macun Almam Gerekiyor. Bana Öneri yapabileceğiniz performanslı işlemci macunu var mı? Corsair h100i işlemci soğutucusu kullanıyorum. İyi Forumlar...
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 28 Şubat 2013 #2 Thermaltake TG serisi önerebilirim.
C ckaracar Ziyaretçi 28 Şubat 2013 #3 Recep Baltaş dedi: Thermaltake TG serisi önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Bu nasıl recep abi tg serisi sanırım bunu alsam iyi midir sizce VATAN COMPUTER - THERMALTAKE - TG2 THERMAL MACUN - So Son düzenleyen: Moderatör: 28 Şubat 2013
Recep Baltaş dedi: Thermaltake TG serisi önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Bu nasıl recep abi tg serisi sanırım bunu alsam iyi midir sizce VATAN COMPUTER - THERMALTAKE - TG2 THERMAL MACUN - So
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 28 Şubat 2013 #4 TG serisi testlerde iyi sonuç veriyor. Alabilirsiniz.
M Mr_YAMYAM Ziyaretçi 28 Şubat 2013 #5 ckaracar dedi: Bu nasıl recep abi tg serisi sanırım bunu alsam iyi midir sizce VATAN COMPUTER - THERMALTAKE - TG2 THERMAL MACUN - So Genişletmek için tıkla... Aynısından ben de birkaç yıldır kullanıyorum. Tavsiye ederim.
ckaracar dedi: Bu nasıl recep abi tg serisi sanırım bunu alsam iyi midir sizce VATAN COMPUTER - THERMALTAKE - TG2 THERMAL MACUN - So Genişletmek için tıkla... Aynısından ben de birkaç yıldır kullanıyorum. Tavsiye ederim.
C ckaracar Ziyaretçi 28 Şubat 2013 #6 Peki teşekkür ederim siparişi verdim. Umarım en kısa sürede kargo gönderimini gerçekleştirirler... Son düzenleyen: Moderatör: 28 Şubat 2013