H heartbreaker Hectopat Katılım 7 Ağustos 2018 Mesajlar 130 Çözümler 1 15 Ocak 2021 #1 Anakart veya işlemcinin arızalı olduğunu düşünüyorum. Bence Anakart. Sizce? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Anakart veya işlemcinin arızalı olduğunu düşünüyorum. Bence Anakart. Sizce? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
AKYLKINGS Hectopat Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 595 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ocak 2021 #31 Windows 7 dedi: Blok? Ha ille de takmam diyorsa koysun elini, hem bir nebze soğutur hem de sıcaklığın farkına varır. Genişletmek için tıkla... Hocam demeyin öyle Artı 0 Eksi
Windows 7 dedi: Blok? Ha ille de takmam diyorsa koysun elini, hem bir nebze soğutur hem de sıcaklığın farkına varır. Genişletmek için tıkla... Hocam demeyin öyle
İsmail Kayra Decapat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #32 İşlemci çok ısınıyor olabilir. Parçaları yanlış takmış olabilirsiniz. Bunun gibi birçok ihtimal olabilir. Artı 0 Eksi
İşlemci çok ısınıyor olabilir. Parçaları yanlış takmış olabilirsiniz. Bunun gibi birçok ihtimal olabilir.
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 15 Ocak 2021 #33 DarKSaGaa dedi: Hocam bazı anakartlar CPU fan hatasını bile böyle verir. RAM hatası da keza öyle, her söylediğimizi reddediyor arkadaş. Cidden sinir bozucu. Genişletmek için tıkla... Umursamayın derim, böyle inat ederse değmeyecek gibi. AKYLKINGS dedi: Hocam demeyin öyle Genişletmek için tıkla... Yok yok diyim bence Artı 0 Eksi
DarKSaGaa dedi: Hocam bazı anakartlar CPU fan hatasını bile böyle verir. RAM hatası da keza öyle, her söylediğimizi reddediyor arkadaş. Cidden sinir bozucu. Genişletmek için tıkla... Umursamayın derim, böyle inat ederse değmeyecek gibi. AKYLKINGS dedi: Hocam demeyin öyle Genişletmek için tıkla... Yok yok diyim bence
gfnf Decapat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 266 Çözümler 1 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 Rx 460 Dual White 2gb Asus prime A320m k 8 GB 2333mhz ram 450w power Cinsiyet Erkek Meslek Boşluk 15 Ocak 2021 #34 heartbreaker dedi: Anakart veya işlemcinin arızalı olduğunu düşünüyorum. Bence Anakart. Sizce? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... RAM olmadan çalışmaz. 500 MB falan takın çalışır. Artı 0 Eksi
heartbreaker dedi: Anakart veya işlemcinin arızalı olduğunu düşünüyorum. Bence Anakart. Sizce? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... RAM olmadan çalışmaz. 500 MB falan takın çalışır.
Staj Yapan Donanımcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 3.841 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İzmit 15 Ocak 2021 #35 gfnf dedi: RAM olmadan çalışmaz. 500 MB falan takın çalışır. Genişletmek için tıkla... DDR4 anakartlarda RAM'ler 4 GB'dan başlıyor. Düşünmeden yorum yapmayalım. Artı 0 Eksi
gfnf dedi: RAM olmadan çalışmaz. 500 MB falan takın çalışır. Genişletmek için tıkla... DDR4 anakartlarda RAM'ler 4 GB'dan başlıyor. Düşünmeden yorum yapmayalım.