İşlemci mi değiştirilmeli yoksa AM5 mi geçilmeli?

karadayiii

Kilopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Merhaba.

Aşağıdaki belirttiğim sisteme sahibim. İşlemcim benim için CS2'de yeterli seviyede değil ve 5800x3D almayı düşündüm fakat bu konuda çokça "Bu işlemciyi alacağınıza AM5'e geçmek daha mantıklı" yorumlarını gördüm. Şu an bayağı arada kaldım. Sistemimi her upgrade yaparken bir parçayı değiştirirken diğerini yerine koyduğum için zorlanmadım fakat AM5 sistem toplarsam eğer anakartından RAM'ine kadar hiçbiri mevcut sistemime uymayacağı için ne yapsam bilemedim.

Sizce aşağıdaki sistemi yükseltmek yerine AM5 sisteme yönelmem daha mı mantıklı? Alternatif farklı fikirlerinizi de açığım.

Anakart: Gigabyte X570 Aorus Elite
CPU: Ryzen 5 5600
GPU: XFX SWFT RX 6700
RAM: Kingston Fury Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz
PSU: Corsair VS550

Son düzenleyen: Moderatör:

R5 5600 nasıl CS 2 için yetmiyor?

Sistem gayet yeterli gibi duruyor bilemedim. CS2 için nasıl yetersiz kalıyor.

Bütçenizi söyler misiniz?

Bütçenizi söyler misiniz?
25-30 bin ayırabilirim. Render veya tüm işlemler için kullanılanan yüksek performanslı CPU düşünmüyorum. Sadece gaming CPU olarak başlıklandırılan en yüksek FPS alabileceğim işlemciler arasından bütçeme göre tercih etmek istiyorum.

Buyurun;

Teşekkür ederim, mevcut sistemdeki parçaları piyasası hakkında ne düşünüyorsunuz? Anakart güçlü bir parça fakat piyasası olmadığından satışını yapıp direkt sistem toplamaya başlamak daha mı mantıklı olur? Malum düne göre pahalı yarına göre her şey ucuz.

Bunun için farklı bir konu açabilirsiniz. İkinci elde ne kadar edeceklerini sorabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…