Egemen_Ehe Attopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 8 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #1 Benim islemcim son 1 iki gündür böyle normalde hiçbir şey acık değilken k kullanimi %1 filan neden boyle? Dosya Ekleri 20220630_195829.jpg 120,1 KB · Görüntüleme: 45 Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2022
Benim islemcim son 1 iki gündür böyle normalde hiçbir şey acık değilken k kullanimi %1 filan neden boyle?
Çözüm Egemen_Ehe 30 Haziran 2022 nveryus dedi: Güç planından yüksek performansa alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denedim ama hala ayni. nveryus dedi: Güç planından yüksek performansa alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hatta nihai performansa aldim ama hala ayni. nveryus dedi: Güç planından yüksek performansa alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdir sorunumu çözdüm teşekkür ederim. BIOS ayarlarini sifirladim oldu.
nveryus dedi: Güç planından yüksek performansa alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denedim ama hala ayni. nveryus dedi: Güç planından yüksek performansa alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hatta nihai performansa aldim ama hala ayni. nveryus dedi: Güç planından yüksek performansa alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdir sorunumu çözdüm teşekkür ederim. BIOS ayarlarini sifirladim oldu.
nveryus Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 335 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #2 Güç planından yüksek performansa alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Egemen_Ehe Attopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 8 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #3 nveryus dedi: Güç planından yüksek performansa alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denedim ama hala ayni. nveryus dedi: Güç planından yüksek performansa alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hatta nihai performansa aldim ama hala ayni. nveryus dedi: Güç planından yüksek performansa alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdir sorunumu çözdüm teşekkür ederim. BIOS ayarlarini sifirladim oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
nveryus dedi: Güç planından yüksek performansa alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denedim ama hala ayni. nveryus dedi: Güç planından yüksek performansa alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hatta nihai performansa aldim ama hala ayni. nveryus dedi: Güç planından yüksek performansa alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdir sorunumu çözdüm teşekkür ederim. BIOS ayarlarini sifirladim oldu.