Yunusemreabk1 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 681 Çözümler 4 Yer Derslerden yoruldu kafa dinleyip oyun oynuyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #21 sennayrton dedi: Detaylı öğrenmesi gereken bir şey yok. Arkadaşın sorduğu sadece işlemci. Genişletmek için tıkla... Hala neye kızdığınızı anlamış değilim. İsterse DxDiag ile öğrenebilir. Ben sadece bir program önerdim.
sennayrton dedi: Detaylı öğrenmesi gereken bir şey yok. Arkadaşın sorduğu sadece işlemci. Genişletmek için tıkla... Hala neye kızdığınızı anlamış değilim. İsterse DxDiag ile öğrenebilir. Ben sadece bir program önerdim.
sennayrton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 1.398 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #22 Yunusemreabk1 dedi: Hala neye kızdığınızı anlamış değilim. İsterse DxDiag ile öğrenebilir. Ben sadece bir program önerdim. Genişletmek için tıkla... Program önerisi istememiş ayrıca Windows'un içinden bakabilirken neden biraz daha uğraşsın?
Yunusemreabk1 dedi: Hala neye kızdığınızı anlamış değilim. İsterse DxDiag ile öğrenebilir. Ben sadece bir program önerdim. Genişletmek için tıkla... Program önerisi istememiş ayrıca Windows'un içinden bakabilirken neden biraz daha uğraşsın?
TechnoFutbol Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 282 Çözümler 3 Yer Microsft Şirketi 26 Nisan 2021 #23 madmechastreisand dedi: İyi günler arkadaşlar. Bilgisayarımın işlemcisinin i3 olduğunu biliyorum. 3.30 GHz ve 4 çekirdekli olduğunu ve tahminen 6-7 sene önce aldığımı da biliyorum. Fakat bazen “işlemcin kaçıncı nesil” sorusuyla karşılaşıyorum. Bunu bilmiyorum. İşlemcimin kaçıncı nesil olduğunu nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarıma tıkla sağ tık özellikler yap i5 9300 h yazar mesela o 9300 h baştaki rakamı 9 olduğundan o 9.nesildir
madmechastreisand dedi: İyi günler arkadaşlar. Bilgisayarımın işlemcisinin i3 olduğunu biliyorum. 3.30 GHz ve 4 çekirdekli olduğunu ve tahminen 6-7 sene önce aldığımı da biliyorum. Fakat bazen “işlemcin kaçıncı nesil” sorusuyla karşılaşıyorum. Bunu bilmiyorum. İşlemcimin kaçıncı nesil olduğunu nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarıma tıkla sağ tık özellikler yap i5 9300 h yazar mesela o 9300 h baştaki rakamı 9 olduğundan o 9.nesildir
Yunusemreabk1 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 681 Çözümler 4 Yer Derslerden yoruldu kafa dinleyip oyun oynuyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #24 sennayrton dedi: Program önerisi istememiş ayrıca Windows'un içinden bakabilirken neden biraz daha uğraşsın? Genişletmek için tıkla... Arkadaş nasıl öğrenebilirim diye sormuş. Bende CPU-Z ile öğrenebilirsiniz demişim. Hala boş atıyorsunuz.
sennayrton dedi: Program önerisi istememiş ayrıca Windows'un içinden bakabilirken neden biraz daha uğraşsın? Genişletmek için tıkla... Arkadaş nasıl öğrenebilirim diye sormuş. Bende CPU-Z ile öğrenebilirsiniz demişim. Hala boş atıyorsunuz.