İşlemci önerisi

Ben gene bişey anlamadım ne alayım ben şimdi
[/QUOTE]
Karmasiklik oldu pardon Intel sitesinde hata olmaz diyerek Xeon E5450 almanızı öneririm

Karmasiklik oldu pardon Intel sitesinde hata olmaz diyerek Xeon E5450 almanızı öneririm
Her şey çok karıştı şu anda bunların hepsi 2.el neden böyle? Zararı olur mu?
[/QUOTE]
Soket yerinde bir yamukluk veya overclock yaparken işlemci zarar görmediyse sıkıntı olmaz.
Aliexpressten çok fazla sipariş ettim ve sattım. Hiç bir sıkıntısını görmedim.
önerebileceğiniz işlemci varmı bütçe 600-700
Nereden sipariş edeceksiniz ? 2.El mı alacaksınız?

Son düzenleme:
Her şey çok karıştı şu anda bunların hepsi 2.el neden böyle? Zararı olur mu?
Soket yerinde bir yamukluk veya overclock yaparken işlemci zarar görmediyse sıkıntı olmaz.
Aliexpressten çok fazla sipariş ettim ve sattım. Hiç bir sıkıntısını görmedim.

Nereden sipariş edeceksiniz ? 2.El mı alacaksınız?
[/QUOTE]
Bana soket yerinde bozukluk olmayan bir linkini atar mısınız ben hiç anlamam da kazık yemeyelim.

Bana soket yerinde bozukluk olmayan bir linkini atar mısınız ben hiç anlamam da kazık yemeyelim.
Buyrunuz

Aliexpressten gelene kadar kaç TL öderim vergi falan hiç istemedim yurtdışından

Aliexpressten gelene kadar kaç TL öderim vergi falan hiç istemedim yurtdışından
200-250 arası olur. Kuzenime Xeon q9400 almıştım neredeyse aynı fiyata. İşlemci ile birlikte 220tl ödemiştim.
Umarım sizin ki gümrüğe takılmaz

Vergi ödeyebilirsiniz bazıları ödemiş, bazılarınınki geçmiş.
Vergi ödemek falan istemiyorum yaşım 15 eğer mümkünse türk sitesi atabilir misiniz kusura bakmayın sizi de uğraştırıyorum

Türk sitelerinde çok pahalı. Çin'den vergi ile daha ucuza gelebilir.
Baktım bulamadım bile. En iyisi AliExpress. Ben de Xeon x5460 tabanlı bir sistem toplamak istiyorum. AliExpress çok iyi diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…