Rica ederim. Sizden tek isteğim buradan çıkınca gidip bilgisayarcıya sormayın, ellerinde kalmış dandik kartları bilmeyen adamlara pahalıdan satıyorlar. Başka bir sorunuz olursa beni etiketleyebilirsiniz yardımcı olurum yeter ki bilgisayarcılarda kazıklanmayın
Evet zaten o yüzden burdayım
Peki o ekran kartini kendim takabilirmiyim
Çünkü bilgisayarcilar kapalı da burada
Bir de size zahmet RX560'ın linkini atabilir misiniz ben bulamadım da.
1430 lira yapıyor burası toplam. İlerleyen süreçte 8GB aynı RAM'den alıp eklersiniz. Daha da fırsatınız olduğunda işlemci ve ekran kartı güncellemesi yapabilirsiniz.
Evet zaten o yüzden burdayım
Peki o ekran kartini kendim takabilirmiyim
Çünkü bilgisayarcilar kapalı da burada
Bir de size zahmet RX560'ın linkini atabilir misiniz ben bulamadım da.
Asboard AMD Radeon RX 560 4GB 128Bit GDDR5 PCI-E 3.0 Ekran en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
En ucuza bunu buldum. Güzele benziyor ama marka bilindik değil, fan kanat yapısı Akasa Viper'deki S-Flow fanlardan. Güzele benziyor soğutmada sıkıntı yaşayacağınızı sanmam ama ikinci elde garantili ve bilindik markadan olan kartları alabilirsiniz. Bundan da ucuza gelir.
Evet o da olur ama ona ek olarak anakart ve RAM almak gerekir. Sanırım siz oyun için alıyorsunuz, dediğim gibi ikinci el RX560 en ucuza en iyi çözüm olur.