İşlemci olmadan Gigabyte B450M K anakarta BIOS güncellemesi yapılabilir mi?

mami9998

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Merhaba, elimde olan Ryzen 3 3200G olan işlemciyi sattım. Ryzen 5 5500 almayı düşünüyordum ama anakartı güncellemeyi unutmuşum, başlıktaki gibi yapılabilecek bir şey mi?
Anakartım Gigabyte B450 mk.

Öneriniz nedir peki?
Daha önceden yeni bir anakart almıştım Q-Flash desteği yoktu, yeni işlemcimde bios sürümünden dolayı uymuyordu. Yaşadığım şehirde çoğu bilgisayarcıya gidip işlemci takıp güncelleme yapmayı rica ettim bir kişi bile yardımcı olmadı.(Ücret karşılığında bile)
Bende aldığım ana kartı kutusunu açmadan iade ettim ve bir üst versiyonunu Q-Flash desteği olan modeli aldım.

İşin özeti; etrafınızdan birinden işlemci bulup güncelleme yapmalısınız.

Daha önceden yeni bir anakart almıştım Q-flash desteği yoktu, yeni işlemcimde BIOS sürümünden dolayı uymuyordu. Yaşadığım şehirde çoğu bilgisayarcıya gidip işlemci takıp güncelleme yapmayı rica ettim bir kişi bile yardımcı olmadı.(ücret karşılığında bile)
Bende aldığım anakartı kutusunu açmadan iade ettim ve bir üst versiyonunu Q-flash desteği olan modeli aldım.

İşin özeti; etrafınızdan birinden işlemci bulup güncelleme yapmalısınız.

Aklımda Ryzen 5 3600X geçici olarak almak var zaten gelecek yıl staja gideceğim komple değiştireceğim zaten yine. Yakınımda bilgisayarcı var ama güvenilir değil uğraşmaya değeceğini sanmam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı